Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, December 15, 2011

RevitaLens FOR SALE

Berminat nak beli jenama produk RevitaLens? Wan jual dengan harga murah-murah saja. Jangan risau! Wan belum buka lagi pakaging produk ni. Maka semuanya dijamin baik dan baru! Harga di pasaran untuk kotak besar 300ml  nilainya RM28.90. Untuk kotak kecil kandungan 120ml berharga RM14.90.

Harga jualan Wan: 
Kotak besar 300ml termasuk kotak lens, RM15 sahaja. 
Kotak kecil 120ml termasuk kotak lens RM5. 

Kalau nak beli kena order melalui email: washifalo@yahoo.com atau sms ke henset Wan: 0193063558.  Untuk penghantaran dengan pos laju akan dikenakan bayaran tambahan RM3. Untuk yang benar-benar berminat. Sebarang pembelian tidak akan dipulangkan semula.Terima kasih :)

Sedikit info berkenaan produk:

RevitaLens OcuTec® Multi-Purpose Disinfecting Solution
Membersih, mencuci, membasmi kuman, menghilangkan Protein kanta sentuh lembut (hydrophilic), termasuk kanta hidrogel silikon - Semua Langkah Satu botol.

3 comments:

Mama Zharfan said...

siyes sgt murah wan jual tu ;)

Zuraida Rahim said...

murah giler... tapi skrg dah x pakai contact lens

SyUhAdA said...

murahnye..tp x pkai contact lens la sis..klau x leh beli..