Nuffnang

Thursday, December 15, 2011

Won Blackmores our best moments Contest!

Menang contest vote. Pernah beberapa kali menang kecil dengan voting base. Sebenarnya tak menaruh harapan pun nak menang sebab kalau base vote ni memang ada pemenang yang dah boleh dijangka.  Mujurlah contest anjuran Blackmores ni tak memandang tinggi soal voting. Dan kerana itulah aku menang tempat saguhati sempena sertai Blackmores our best moments Contest.
Alhamdulillah... dapat hamper Blacmores bernilai RM80.Antara kandungan hadiah yang diberi ialah Kids Fruity Fishies, keychain, totebag dan 2 pas wayang GSC. Terima kasih Blackmores!

5 comments:

SyUhAdA said...

thniah skali lg sis..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ye wan..

Mama Zharfan said...

congrats wan!

Em's Family said...

tahniah wan.. !!

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

Niena dah klik nuffnang akk .. =)

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)