Nuffnang

Tuesday, December 27, 2011

Won Paco Rabbane, Lady Million ~ Lisa Malaysia Magazine LUCKY DRAW

Hadiah sempena sertai cabutan bertuah Majalah Lisa Malaysia pada November lalu. Contest ni senang sangat. Cuma like pages FB Lisa Malaysia, dan menang. Tersenarai kalangan 50 pemenang memang berita terbaik. Menangi hadiah Paco Rabbane perfume lebih baik lagi! Syukur alhamdulillah...

Perfume Paco Rabbane, Lady Million. Pakaging gempak, haruman semerbak. Selayak namanya perfume ni memang sangat wangi dan lembut tak menyusuk deria bau. Terima kasih Lisa Malaysia kerana sudi berikan hadiah bermakna ni untuk saya. Aku anggap ini hadiah besday pertama sebab redeem dalam  hujung bulan  November/ awal bulan disember tahun ni :)

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah,
oh hadiah perfume nye lain2 rupanye
sbb eija pun menang lucky draw like fb lisa malaysia ni, hadiah eija perfume paco rabbane Black XS..

sbrnynye berangan nak dpt yg gold for him..dpt for her pun dh ok sgt..hehe

maszmadi said...

tahniah.. perfume ni mmg sedap bau dia kan, penah beli yg lelaki punyer bg kat hubby.. wah semerbak.. hehe

CaDLyNN said...

wah...wangi tu perfume tu...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah lama ne tak menang pfume.. waaaaaa