Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, April 17, 2012

Won 1st Prize Sunny Shopaholic Contest! Cosmoderm

Alhamdulillah... hadiah paling bermakna tahun ni. Jujurnya sebelum Wan dapat tahu keputusan contest Cosmoderm ni. Wan terlebih dulu berborak dengan geng comper Wan, Yus. Yus masa tu baru saja dapat keputusan menang hadiah shopping spree Tesco sebanyak RM1888! Wuhooo! Tumpang bangga sangat dengan kawan yang sentiasa murah rezeki dan tak kedekut berkongsi cerita dengan Wan. Citer Wan kat Yus, tak pernah sekali pun sepanjang Wan join contest ni menang apa-apa hadiah dapat shopping spree. Yuas pun doakan Wan menang something nice, dapat peluang bershopping spree pula. 
 
Dan bagai kena dengan masinnya kata-kata Yus, tak berapa lama lepas tu keputusan Cosmoderm keluar. Dan Wan terpilih sebagai pemenang PERTAMA! Hadiahnya shopping spree barangan bernilai RM2000! Alangkah beshnya!  Tuhan je tahu betapa terkujatnya Wan masa tu. Rasa tak terdetak kot jantung sebab terkejut sangat. Sebelumnya dapat keputuasan menang emas RM5K lebih. Dapat LED TV misteri 42". Dan ganjaran Cosmoderm pula. Syukur sangat-sangat. Alhamdulillah...

Berikut kata-kata yang ditulis dalam facebook Cosmoderm (Halal Personal Care Products):
 
Kami ingin mengucapkan TAHNIAH! kepada para pemenang Sunny Shopaholic Contest (1 Jan - 29 Feb).

Tempat 1: Wan Hairulshifah Binti Wan Zahari

Tempat 2: Che Azyumi Binti Aziz

Tempat 3: Fatin Nur-Aisya Bt Jamalullar

10 Hadiah saguhati:


... • Nurul Hidayah Mislan
• Chong Chin Keow
• Yang Mahirah Binti Abd Ghani
• Che Mahiran Che Ismail
• Chan Kooi Foong
• Rizal Bin Ahmad
• Nor Isnani Tan
• Noorhasnieda Tajuddin
• Arzura Bt Razak
• Noor'Ain Bie Che Aziz

Hadiah Misteri:

• Norshah Mila Bt Mohd Nor
• Suzi Fadhilah Ismail
• Annis Farahdilla Mohd Radzib
• Linda Wati Binti Abu Ma'sod
• Nurhidayah Bt Mohammad
• Umadaui Rengelesh
• Nurayuni Sulaiman
• Misah Bt Mahmad
• Azlina AB.Ghani
• Noor Hassianah Bt Mohd Helru
• Mashani Bt Samsudin
• Nurul Natasya Abidin
• Norsyairah Mohd Nawawi
• Nur Izzati Binti Minal
• Rafidah Bt Rosman
• Noor Afidatul Bt Roslan
• Aliah Razlih Bt Ahmad Roslan
• Maisa Aslim Jamaludin
• Hasnulfikri Bin Mahbot
• Faridah Binti Ismail

Tunggu panggilan dari kami. Terima Kasih sudi meluangkan masa dan menyertai peraduan Cosmoderm.

Jangan lupa sertai kami di Guardian Mid Valley dan Guardian Bandar Puteri Puchong bermula pada 26 Mac 2012 hingga 1 April 2012. Anda boleh dapatkan potongan harga untuk semua produk kami.

Kunjungi kami di Vitacare Taman Melawati dan dapatkan konsultasi percuma pada 31 Mac 2012 bermula jam 10 hingga 2 petang.

Jumpa di sana!
 
Gambar yang Wan hantar sempoi sangat. Wan memang rendah hati mengaku tak yakin menang apa-apa hadiah GP. Namun sudah tertulis rezeki Tuhan nak beri. Gambar comot-comot pun sangkut menang hadiah pertama. Penghargaan tinggi buat penaja contest, Cosmoderm yang sudi memilih gambar Wan sebagai salah seorang pemenang. Rasa terharu sangat. Besh bila produk yang diamalkan berikan ganjaran bermakna buat diri sendiri. Terima kasih Cosmoderm. Syukur padaMU Ya Allah... Alhamdulillah...
 
Jap lagi Wan update entry pasal kisah-kisah disebalik shopping spree sabtu ni. Nantikan eh!
 
 

10 comments:

Mama Zharfan said...

congratssss!!! wan menang sgt byk thn ni :) rezeki melimpah ruah tu :)

intanloveamir said...

bestnyerrr..tahniah ;)))

gewecun said...

wan..

tahniah..hihi..gewe pun baru kenal yus masa tropicana twister ari tu..dia mmg baik..:-)

btw x sabar nak baca citer update shopping spree tu..hihihi

mama yusra said...

wan, tersedak plak yus..ha,ha...
yus pn tmpang hepi dgn rezki yg wan dpt! masin mulut yus ye..
wan dpt ni lgi best sbb x de limit masa, shooping je sepuas hati..
yus dpt 15minit tp leh penuh 3troli, puas hati sgtla..mmng buat list gak tp x 100% follow.

gewecun: tersedak sekali lgi, ha,ha... best gak dpt jmpa, cuma x smpat nk cite pnjang2..klu dh kaki contest, cite mmng pnjang.masa je x cukup..

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ alhamdulillah... syukur pd Allah berikan rezeki ni :) semoga kita semua sentiasa dimurahakn rezeki olehNYA kan kak suzi. amin...

Wansteddy Tales said...

intanloveamir ~tqvm intan :D

Wansteddy Tales said...

gewecun ~ yus ni bnyk bg dorongan & tips kat wan. selalu positifkn wan dlm semua benda pn yg wan buat. kdg2 jd pendengar setia mslh2 n kesedihan wan. sbb tu wan anggap yus ni BFF sejati wan. walaupn jarang jumpa, tapi chemistry tu kuat sngt :D bagusnya yus ni, kalau kita menang dia dorong lg kita menang n menang lg. so supportive fren :D

Wansteddy Tales said...
This comment has been removed by the author.
Wansteddy Tales said...

mama yusra ~ alhamdulillah yus... wan pn mulanya pk kena limit masa. sekali masa dgrkan taklimat tu kita bebas nk shopping kat mana2 saja dlm tempoh 3 jam! Memang besh sngt. Trimas kat yus doakan utk wan. N selalu dorong wan usaha lagi n lagi. Mmg rasa berbaloi sngt.

Mama Yusra said...

hu,hu...mode terharu! tq ye..mmng yus tmpang hepi dgn rezki kwn2 cntest..wan pn p'dengar setia & kuat support yus dlm cntest ni..best sgt bila dpt kenal kaki contest yg sekepala! :)