Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, April 26, 2012

Won Kata-kata Emas Safi Contest

Alhamdulillah... Wan menang hadiah sebuah pouch comel sempena sertai peraduan Kata-kata Emas Safi. Kena beli produk Safi Rania dan mesukkan mesej di dalam facebook Safi. Wan buat cincai saja, dapatlah juga hadiah saguhati. Alhamdulillah... Ramai jugak geng comper lain yang join dan menang. Mesti dorang dah lama update pada entry kemenangan tu. Wan pula asik bertangguh je nak cerita. Lupa yang sebenarnya. Ambil gambar hadiah ni pun guna kamera iPhone je. So tak berapa jelaslah. Terima kasih Safi Rania :)

Ini pemenang hadiah utama. Memang besh tu dapat cash :D

1 comment:

yumielufya said...

Tahniah Wan..beg kecik tu boleh simpan duit syiling..bnyk betul rezeki Wan tahu ni..tahniah bnyk2