Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 1, 2012

Lady Ba Ba in d'Mmmbeeeeekkkkk!

Tiba-tiba terjumpa file lama. Design papercraft yang aku design untuk contest dulu. Sekarang ni dah arwah dah Lady Ba Ba ni sebab terkoyak sana sini. Hanya gambarnya tinggal kenangan. Nak buat sekali lagi (print+fold) malas. Nantilah ada mood aku buat semula papercraft ni. 

Tengoklah hasil pertama buat papercraft sendiri. Jelas tak kemas sebab tangan keras haha...

7 comments:

MayaYunus said...

cute!

JaSSNaNi said...

tapi cute sangattttttt... pandai ler wat.. :)

YUS said...

Macam ni tak kemas? rasanya dah cukup baik dah ni!!! tingin nak jugak! hahaha... kasi diecut dia boleh? hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

comei nyer

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wam nie mmg bwrbakatla

Liza said...

Comeynya!!!!

AkmaFaizal said...

xkemas ke tangan keras ke..yg penting comel n cute apa lady ba ba ni