Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, December 19, 2012

Happy 30 Birthday to ME!!!!

Bangun tidur harini dengan kejutan baru. Selama ni, isilah apa-apa jenis form pun, letak angka 30, masih tak rasa apa-apa lagi. Sebab hati masih mengaku "masih muda... belum cukup umur.... belum capai 19hb Disember... aku still 29 tahun!" Proses ketidakbolehan menerimaan kenyataan diri sudah meningkat tua. Melalui angka!

Dan apabila pagi ini terpaksa menjejak realiti.... Masih rasa macam termangu-mangu je haku. Iya... muka tak banyak berbeza. Macam hari-hari biasa, muka itulah juga aku hadap di depan cermin waktu pagi kala bersiap nak ke tempat kerja. Tapi ada suatu perasaan syahdu pula bila kena terima hakikat diri. "Hari ini besday aku yang ke....30!" waaaaaaaaa.......... Tua sudah....

Selamat Hari Jadi yang... 
ke 30 pada diriku sendiri. 
Perempuan ini masih sukar menerima hakikat diri.
Hahahaha....

Terima kasih banyak pada semua kenalan khususnya di FACEBOOK yang sudi ucapkan Happy Birthday. Terima kasih juga pada kawan-kawan yang SMS, email dan private message ucapkan kata-kata hikmat itu. Juga sekalung terima kasih pada kenalan yang sudi doakan segala kebaikan buat Wan. Wan doakan moga-moga doa baik-baik itu berbalik juga buat kalian serta keluarga. Amin....

Menjejak usia 30-an ni apa azam pula aku?

12 comments:

BabyIntan com said...

30 dah dia!!!!

Hihihi...HAPPY BIRTHDAY WAN!

Semoga dapat menerima umur yg baru (upsss!)... Semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tercinta...aamiin♥

Wansteddy Tales said...

Sukarnyaaaaaa... untukku...... menerima hakikatttttttt... Sila nyanyikan ikut ton Ramlah ram ^^ hahahah Thanx Intan.... Realiti inilah paling sukar diterima dek hati n aqal huhu

JaSSNaNi said...

selamat hari lahir... dah masuk 3 series dah... :) terima lah kenyataan itu.. welcome to the group 3 series.. :P

azelyusoff said...

happy 30th birthday wan. semoga selamat semuanya.

memang sukar nak terima hakikat kan. tapi it's just a number. makin bertambah usia, makin matang

Eliss Mie said...

hati masih remaja walau depan dah ada nombor 3.. hehehe..

happy bday wan :)

AkmaFaizal said...

Yeah...akhirnya 3 series gak...welcome 2 d group. Semoga hidup lebih ceria, bahagia n diberkatiNya Selalu. Aminn.

Zee Suhaini said...

Salam perkenalan...

Selamat Hari Lahir yang ke-30..esok saya pun nak menginjak ke usia lebih matang..hehehe

Semoga dipanjangkan umur dan diberkati oleh-NYA..

Mama Zharfan said...

epi besday!! welcome to the 3 series club heheheh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

welcome to 3 series..hihi..

Happy 30th Bday Wan, Moga terus dilimpahi rezeki dan sentiasa di bawah limpah rahmat dariNYA..Amin.

AyuArjuna BiGoshh said...

30 nombor semata2 tapi wan tetap kelal muda

selamat hari lahir

ellyekin said...

::: hepi besday kak epa..! semoga akak sentiasa hepi slalu n murah rezeki...! hav a blast besday eva..! (^_^) from ekin n elly...

Miss Sunshine Kelly said...

happie birthday :)