Nuffnang

Wednesday, December 12, 2012

Wansteddy's Giveaway!!!

WOOOTTTTTSSS!!!

Berita baik bagi peminat SPA. Wan nak buat mini giveaway. Hanya komen dalam entry ini. Sesimple yang mungkin. "saya nak voucher spa!" Lebih kurang gitu pun boleh. Yang penting korang kena tinggalkan link blog DAN alamat email korang. Karang dah menang, Wan tak tau nak kontek camne pula, payah nanti ^^

2 Pemenang dipilih melalui cabutan. Pemenang bertuah akan memenangi Voucher Decleor bernilai RM280! Voucher ini boleh dipakai di pusat spa Decleor Paris, Publika atau Decleor Paris, 1Utama TANGS. Selama mencuba!

Pemenang bertuah akan dimaklumkan pada 17hb. 
In sya Allah...

Sesambil tu Wan nak promo sikit:
Tolong like entry contest Shu Uemura Wan di sini: WHSWZ

Kalau tak masuk, boleh copy paste link ini: 
https://www.facebook.com/MyShuUemura?sk=app_408885932511568&app_data=%2Fapp%2F5312%2FMY%2Ftemplates%2Fphoto%3Fphoto_id%3D46992

28 comments:

Mama Zharfan said...

sbb senang ajer nak join so me join lah

"saya nak voucher spa!"

Jiji-Fify said...

Nak nak nakkkkk!!! Nak voucher spa!!! :)
Belog: Saat Aku Kau Pilih
email:fatadramonas@yahoo.com

yantz-yeem said...

"saya nak voucher spa!"

kalo aku menang ko bg je la by hand..jgn lupa join GA di gengmama fb

Anonymous said...

saya nak voucher spa!

Shamiera Osment said...

saya nak voucher spa!
please... :)

aleen avril said...

saya nk voucher spa sbb saya tak pernah merasa pergi spa...



nak rasa jugak sekali...kekekekekee

Cik Puan Nurul said...

saya nak voucher spa!

p/s :kebetulan memang tgh dok ushar2 spa nehh

email :wan_nur31@yahoo.com

gewecun said...

wan..

"saya nak voucher spa!"

kekke..gatal nak join gak..kalau menang yabedabedoooo

email:curlygewe@yahoo.com

maceh2

AyongAtikah Zaid said...

saya nak voucher spa!
Blog: http://ayongatikah.blogspot.com/
Email: atikah_zaid@yahoo.com.my
P/s: hope mng...dah lama x pegi spa...hehe...

Anonymous said...

"saya nak voucher spa!"

faira1004@gmail.com

Anonymous said...

"saya nak voucher spa!"

zzff16@gmail.com

Wansteddy Tales said...

alhamdulillah... sambutan menggalakkan! kalau makin ramai in sya Allah wan akan tambah hadiahnya :D

Ummi Rayyan & Rayees said...

"saya nak voucher spa!"

suriyashahrul@gmail.com

Cutemama1702 said...

"saya nak voucher spa!"

Blog kiter : http://cutemama1702.blogspot.com/

email : sitinorakmal@yahoo.cpm

shahida said...

" saya nak voucher spa"

leh bg my mom nie...

blog : http:// shahida-mysweetlife.blogspot.com

email : adeline_shahida@hotmail.com

azelyusoff said...

saya nak voucher spa <3

azelnay_03@yahoo.com

AyuArjuna So Sweet said...

saya nak voucher spa!"

nak gi spa
nak gi spa
nak gi spa

Goh LinLin said...

"saya nak voucher spa!"

seapearlincess@hotmail.com

*wink* said...

"saya nak voucher spa"!

student harus lah memanjakan diri sekali sekala di spa setelah penat belajar...huhu

farhana_aminudin@yahoo.com

CaDLyNN said...

saya nak voucher spa!


nak nak..hehehe

http://cadlynn.blogspot.com

mazsleen@yahoo.com

faeraSHAWL said...

saya nak voucher spa!

tq ")

Nana said...

"saya nak voucher spa!"
http://ibudamia.blogspot.com/
fauzana_1@yahoo.com
dah vote shu eumura

Miss Sunshine Kelly said...

saya nak voucher SPA! nak cuba SPA at Decleor Paris, Publika :)

kelly2988@gmail.com
http://sunshine365days.blogspot.com

Mar 012-2996074 said...

wahhhhhhh bestsssssnya dpt pg spa

"saya nak voucher spa"

email :mariani@bridarm.com.my

Anonymous said...

"saya nak voucher spa"

email : fashisha86@yahoo.com

Ganesher Pillai s/o Manivel said...

"saya nak voucher spa!"

Ganesher Pillai s/o Manivel said...

"saya nak voucher spa!"

Lisyamar said...


"saya nak voucher spa"

bestnyer kalau dapat dah lama tak ke spa

email : widuri3009@yahoo.com
ct