Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, April 3, 2013

Logo Mama Elly Collection


Dah lama tak lukis Dolly untuk customer kan. Sekarang dah malas nak buat. Jujur je haku mengaku! haha... Terbaru, aku lukis dolly logo untuk Mama Elly Collection.  Contest reka cipta logo untuk produk jualan tudung dan pakaian muslimah. Kalau nak tengok pelbagai jenis produk jualan, bolehlah jengah laman facebook atau blogspot milik beliau di sini:


MAKLUMAN PENTING~ Logo telah di copyright'kan menjadi hak milik Mama Elly Collection. Sebarang pindaan, rekaciplak dan pelbagai tindakan plagiat lain akan dikenakan tindakan undang-undang melainkan atas kebenaran pemilik logo.

Alhamdulillah... logo ciptaanku terpilih sebagai logo final. Kenyataan rasmi dalam blog Mama Elly bertajuk: LOGO RASMI MAMAELLYCOLLECTION & ENTERPRISE. Terima kasih Mama Elly kerana memilih rekaan saya sebagai pemenang peraduan. Semoga biz online Mama Elly terus berkembang dan maju jaya, amin...

3 comments:

sihatbyMAMAELLY said...

LIKE VERY VERY MUCH

http://mamaellycollection.blogspot.com/

Wansteddy Tales said...

TQVM Mama Elly :D

Mama Zharfan said...

cantik!