Nuffnang

Thursday, June 6, 2013

Non Anon Non Anon

Adui... rajin betullah dapat komen tah apa-apa dari Anon user. Merepek meraban je. Sah-sah komen sebab nak up rating blog dia gamaknya. Bercakap pasal rating, dah lama aku tak jengah blog blog kawan-kawan eh... Kadang tu jengah baca entry je, tak tulis apa-apa pun. Sebab baca dalam keadaan blur, selalu tak tau nak titipkan apa. Baca tanpa perasaan haha...

Mode: Blur er

3 comments:

Syazwani Mazlan said...

jangan la gitu... hehehe.. jom join giveaway wani... xperlu buat entri pun :) salam kenal

Wansteddy Tales said...

kurang sopankan? ahahaha... insya'allah will folo :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

blurrr hihi.. mmg banyak dapat anon nak sepuk je