Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, August 28, 2013

Lukisan terlaris!

Setiap hari akan masuk email permintaan atas lukisan ni. Kalau ada yang terlewat balas harap maaf sangat-sangat. Wan walaupun boleh online waktu kerja, tapi kena fokus urusan kerja dulu. Kalau ada kesempatan akan balas sesegera yang boleh. Cilok-cilok je masa buka FB dan blog heheeh... Pekerja cemerlanglah sangat, pui~!

Terima kasih kerana sudi gunakan lukisan ni dalam pertandingan kalian. Besar hati dapat membantu. Pada yang berminat wan galakkan buat permohonan melalui email. Sebab kalau guna blog ni jarang sangat wan bukak. Datang mood malas tu, memang tak rajin pun singgah blog sendiri haha...
Boleh email wan guna alamat email ni:
wansteddy@gmail.com

2 comments:

AtieAbid said...

hehehe..sya la tu salah sorangnye...:)

neway, thanks akak.. :)mmg comel lukisan ni..

Wansteddy Tales said...

Besar hati dapat menyumbang pd kawan2. Seronok bila dapat tau lukisan ni dijadikan bahan mewarna. Insya'allah, kalau ada mood dan idea, Wan akan buat lukisan baru. Janji yang belum pasti dipenuhi segera hehe..