Nuffnang

Friday, September 20, 2013

Hadiah Baby Kiko My Malaysia Raya Card!


Macam kenal? Hehe... Design ni menang hadiah  sempena join peraduan anjuran facebook Baby Kiko bulan Ogos lepas. Contest design kad raya: My Malaysia Raya Card. Buat sampai 3 design, terpilih salah satu ok sangat dah.
Hadiah ni ambil pun dah overdue dari tarikh yang ditetapkan. Masa aku nak redeem, siap terdengar lagi perbualan antara staf Baby Kiko di AEON Midvalley dengan person in charge. Staff tu ragu-ragu nak lepas ke tak sebab aku dah overdue kan. Tapi PIC tu dengan baik hatinya bagi jugak, sobsobsob... terharu! Terima kasih banyak Baby Kiko. Sekali dapat, dua paperbag besar dorang kasi.

Memang besh barang-barang yang diberikan. Oh, kalaulah menang yang nombor satu tu mesti lagi besh kui3... Bersyukur jua dapat hamper Baby Kiko bernilai RM100 ni. Alhamdulillah....


1 comment:

syuraiho0 said...

pertandingan baru rakan2!! hanya jawab 3 soalan mudah bernilai RM 20,000 cash!!!

dapatkan jwpan kepada soalan ini !! (iaitu 9 , battle of band , siti ) klik link di bawah!!!

http://contests.thestar.com.my/NissanMalaysia/?sid=8545E98D-1A58-40DF-A29A-0FDFA159787C