Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, October 5, 2013

BLOG OH BLOG....

Dah 2 minggu peram blog. Harini baru ada chance berblog. Tah kenapa dah tak boleh sign in dekat opis. Geram betul! Sebelum ni, bila banyak website kena block, masih boleh online dengan cara berblog. Pastu katanya server rosak. So kitorang pun boleh berjimba-jimba buka apa saja website yang patut. Baru-baru ni dah kena block semula. Habis banyak website tak boleh buka. Geram betul! Macam buka internet untuk baca paper je. Tu pun belum tentu boleh buka, lembabs! Nak update cerita macam-macam pun dah tersekat. Tension ler....

2 comments:

CaDLyNN said...

samela..hohoh.
tensi tau kene block block ni

hazlina azmi said...

banyak opis2 dahg block FB dan blok sekarang..blogwalking,jom follow dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/