Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, April 4, 2014

PRIZE~ Aino Living product

Dah lama nak update pasal hadiah ni tapi asyik bertangguh bulan demi bulan sampailah opis dah tak boleh nak buka blog lagi. Akhirnya terperamlah terus dalam folder. Ini pun teringat nak update 1. sebab tiba-tiba blog dah boleh buka. 2. Tengah nak clear folder gambar. Jadi tukun gambar dalam mac ni sampai tinggal berapa GB je kapasiti wahahhaa.... Kongker habis gambar peribadi. Nak burn dan simpan je dalam DVD.


Aino Living voucher bernilai RM200 hadiah dari peraduan majalah. Jarah hadiah sebanyak ni. Menarikkan. Masa ni kebetulan ada beberapa promosi barang. Alhamdulillah... Banyak barang boleh diredeem.

No comments: