Nuffnang

Friday, August 29, 2014

JEZEL PopLook FOR SALE

For sale~ Dark grey JEZEL. NWT. Saiz L. RM99. FOC delivery. 

Ada sesiapa berminat nak pakai Jezel? Jom beli dengan daku. Jual balik harga Poplook tapi tak amik charge delivery. Sapa nak boleh pm kat FB laju-laju. 1st come 1 st serve, chewah!

Kenapa jual? Terlalu panjang untuk perempuan rendang macam aku. Maleh nak pergi alter kat kedai baju. Takut jadi macam dress Luna Poplook dulu. Suruh potong, dia potong ciput, biar labuh jugak. Suruh jahit lace, macam nak tak nak. Jelas nampak bekas benang setempek sekitar lace! Membazir duit bayar berpuluh sebab khidmat acuh tak acuh camtu je. Cis~! Dan saiz Jezel L ni agak besar untuk daku. Tak serik-serik, selalu silap pilih saiz. Biasanya amik ukuran M, gatai nak beli L. Ke sudahnya terlajak besar. 


2 comments:

Lea Lyanna said...

salam sis.. nk tnye baju ni ade lagi tak? pls email saya ye lea_lyanna@hotmail.com kalau masih ada :)

Wansteddy Tales said...

Salam lea, dah terjual. Sorry ya, me lupa nk update tajuk ><