Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, January 13, 2015

Rubber Stamp cop nama anak

Bila anak masuk darjah 1, kepala dok pening memikir yang macam-macam. Antaranya cara nak tulis nama anak dengan mudah dan cepat. Nak jadi rezeki, ternampak post member x-UiTM Hayati, pasal cop stamp. Sekali pandang ingatkan cop biasa. Rupanya tertera nama anaknya. Rupanya Yati buat cop tu untuk kegunaan tulis atau lebih tepat lagi, cop nama anak pada buku teks dan buku latihan anaknya. Cop ni berharga RM10. Boleh request nk guna font dan saiz apa.

Tengok orang kreatif. Segala benda pun boleh buat bisnez. Kalau zaman kita sekolah dulu, semua manual. Tulislah berbondong-bondong buku nama dan kelas sendiri. Tulisan yang mula-mula lawa, makin lama makin senget dan buruk. Tangan pulak, toksah katalah. Sengal habis. Makan seminggu kot tak habis sengal haha... So, kaedah mudah, cepat dan murah. Orderlah cop nama anak pada pembekal yang dikenali. Hakak order terus dengan kawan hakak yang sekarang ni bekerja kat company DWaja Creative, Design & Print. Sambil-sambil tolong promote biz member apa salahnya kan. Kalau tak salah company depa ni bertempat di Melaka. Order boleh sampai by kurier, don't worry. Confirm boleh sampai punya, walau di mana penempatan anda.


Sambil-sambil tu terus order cop nama sendiri. Dah fed up nak tunggu orang office buka order. Kalau order pun kena bayar sendiri jugak, pastu boleh claim dengan peti cash. Urgh... Nak dapat balik cash tu kemainlah lama. Tak payah pening-pening dan touching. Kita tempah sendiri. Duit tu anggap saja burn. Malas nak claim-claim. Untuk rubberstamp macam ni berharga RM30. Total semua termasuk kos penghantaran rm46.00.

Kalau ada geng yang berminat  nak tempah rubber stamp sendiri. Sharing promo banner kedai DWaja Creative dari photo cover facebook Yati dan Sharizq Enterprise milik Syaini. Untuk makluman lanjut silakanlah hubungi mereka ye.

Untuk makluman lanjut sila layari laman berikut:

DWaja Creative

Email: dwaja_creative@yahoo.com
TEL: 017-7656004 (Yati)


Sharizq Enterprise

Facebook page: Sharizq Enterprise
Email: syainif@yahoo.com
TEL:  017-2949219 (Syaini)

No comments: