Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, January 12, 2015

Won Peraduan Makan & Menang Ayamas, Rasamas & Kosmo! Contest

Syukur alhamdulillah... Akhirnya result contest Rasamas bersama Kosmo!  dipaparkan dalam surat khabar Kosmo! Bila tengok senarai nama, dapat hadiah saguhati berupa sebuah iPhone 5S. Antara fav gadget yang dipakai kini. 

Teringat dalam bulan lepas, ada member dok tanya. Bila last aku menang gadget? Aku pun tak ingat bila. Rasanya contest Garnier dulu. Dapatlah Samsung Note3 bernilai rm2300 lebih. Lepas tu sunyi. Ada takde pun dapat PS4 dan game 2014. Selainnya on off on off menang hadiah pelbagai. Yang pasti sekian lama, inilah gadget terbaru bagi pembukaan tahun 2015. Syukur.... 

 

Seronok bila tengok ramai kenalan comper yang turut menang berjemaah dengan contest ni. Ternyata deco dan kreatif sangat memainkan peranan dalam contest base surat khabar. 

2 comments:

Anonymous said...

Salam Puan, sy iz dr bangi..saya nak Tanya eczema anak puan dah totally hilang ke? Jika ye sy sgt berharap dpt contact puan utk Tanya lebih lanjut. Harap dpt berikan emel or no pn...

Wansteddy Tales said...

Salam Iz, eczema anak says alhamdulillah day beransur hilang. Kalau dulu silap makan sikit naik alergik dan ruam eczema. Silap makan ubat bengkak anggota badan. Alhamdulillah skrg kesihatan dah makin stabil. Slh satunya atas faktor usia. Makin kita berusia antibodi makin kuat, dpt lawan eczema dgn baik. Utk boost kesihatan kena amalkan suplimen yg boleh tingkatkan antobodi atau amalkan pemakanan tertentu. Insya'allah eczema boleh dirawat. Utk makluman lanjut en iz boleh email saya wansteddy@gmail.com atau wassap melalui no; 0193063558