Nuffnang

Wednesday, September 13, 2017

Sidang Media HPPNK2017

Hai! Jenguk-jenguk terpandang cik Fara Fauzana! Cantikkan dia... Semalam berlangsungnya sidang media pengenalan rakan-rakan strategik dan ikon-ikon untuk Hari Peladang, Penternak dan Nelayan Kebangsaan dan Malaysia Food Festival 2017 di Dewan D Maeps, Serdang.

Salah satu job kakak, kendalikan sesi fotografi dan rakaman video promo ikon-ikon HPPNK2017! Seronok dapat luangkan masa dengan Miss Fafau, Yabang vokalis kumpulan Khalifah dan Mat Dan Kaki Jalan. Dorang bagi kerjasama dan masing-masing sporting luangkan masa untuk sesi foto dan rakaman video tu. 

Tengok Mat Dan. Kakak kira... 1, 2... lompat! Snappp! Memang sporting kekeke... Thanx Mat Dan sudi layan kepala gila-gila kami ni. Slang Ganu dia bukan calang-calang der. Kakak pun mula-mula jumpa Mat Dan nervous juga nak kena cakap bahasa melayu ke... atau speaking London. Tau-tau dia selamba ghoyak Ganu, pekat punya. Kalah lidah Malaysian kita ni tau! 

Kakak kongsikan gambar sekitar sidang media HPPNK selasa lepas. Jemput singgah beramai-ramai kita meriahkan HPPNK pada 28 september hingga 1 oktober 2017 di MAEPS Serdang nanti ye. Jumpa di sana!


#HPPNK2017 #MFF2017No comments: