Nuffnang

Saturday, September 14, 2019

Lukisan mewarna | Saya Anak Malaysia


Sejak kebelakangan ni memang tak jenguk sangat blogspot. Hatta blog sendiri. Sebab tu rasa bersalah bila tengok komen request drawing Saya Anak Malaysia ni. Kadang tu event Merdeka dah tamat, program mewarna pun tak terlepas, aku baru perasan ada email or komen req huhu... So aku share kat posting ni je la. 

Nak copy, korang kena klik dulu kat nama file bawah gambar tu then SAVE or DOWNLOAD dalam komputer korang ek. Pastu print la ikut suka size korang nak. Biasanya kalau contest mewarna orang suka print drawing block size. Insya'allah file aku kongsi ni a bit besar resolution dia. Tak pecah kot. 

Pada warga guru or organizer contest mewarna, be free sharing this link to others. Drawing ni kakak share FREE. No service or art charge needed. Semoga memberi manfaat.


No comments: