Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, January 11, 2010

Gugurkan title Me and my lovely Doter

Perasan tak aku dah tukar nama pada blog title? Kalau dulu me n my lovely doter, sekarang aku tukarkan kepada Wansteddy Tales. Bukanlah sebab aku dah tak nak menulis tentang Damia lagi. tetap tulissss... Tapi aku rasa nak letak nama sendiri lebih baik.

Harap2 takde salah faham di kalangan rakan2 blog. Aku tetap dengan blog ini. Semoga bersih dari gangguan si tut tuuttt seperti blogku yang lama. puh! jampikan sekali ni :P

Bagaimanapun kisah2 di dalam blog ini tetap mengisahkan tentang aku dan Damia. Tak terkecuali ayahnya Damia, opahnya, neneknya, atoknya, pakcik makciknya, pakcunya, sepupu sepapatnya, kawan-kawannya... nannynya dan jiran-jiran Damianya.... Tak terkecuali kisah-kisah berkaitan isu semasa, sensasi, terkini.... sebelum aku teruskan melalut lebih lanjut, eloklah aku berhenti menulis sekejap :P

6 comments:

chugie said...

salam..
emm best name tu, lebih sempoi! saya sokong..

wansteddy said...

mekasyih.... kataku penuh terharu (^o^)

onniey84 said...

walau apa pun saya ttp mnyokong wansteddy...hikk
go ted go..

wansteddy said...

yeshhhhhh!!! 1000x sayang oniey!!!

i z z a said...

erm..ok je nama tu..ringkas..ssuai jgk

wansteddy said...

ehehe... bg mudah ingt