Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, February 25, 2010

Hati gembira walaupun aku sedang sengau

Yahuuu menang giveaway! Alhamdulillah rezeki masuk agak mencurah bulan februari ini. Senyum aku yang diselangi batuk ini kembang hingga pangkal telinga! Giveaway ini dianjurkan oleh Nannie dari blog My Passion. Tengok saja jenis hadiah yang bakal dihadiahkannya pada para pemenang terus tarik perhatian aku untuk turut serta. Nak-nak aku memang pengemar barang-barang english deco ni.


Memula ingatkan takde rezeki tengok-tengok nama blog aku kat gambar berikutnya sungguh terharu hakakkk.... Terima kasih banyak-banyak pada nannie kerana tangan magiknya memberikan rezeki kepadaku. Trimas....!

________________________________

Dalam proses menyiapkan kerja di ofis. Owh, rupanya esok cuti sempena Maulidur Rasul. Sungguh-sungguh aku terlupa. Jadinya kerja-kerja harus diselesaikan hari ini jugak. Aku dalam mode yang sengau. Suaraku masih dibatas nafas-nafas cetek. Tiap kali bercakap dengus-dengus saja yang banyak keluar. Ntah faham ke tidak kawan-kawan masa bercakap dengan aku ni nghahahaha...

Kalau berkesempatan aku nak berblogging lagi. Masih belum berkesempatan melepak lama di blog kawan-kawan. Harap-harap kalian sudi-sudi jugak jengah-jengah orang sakit ni ye. Jangan risau, virus ni tak berjangkit melalui blog kui3...

11 comments:

chugie said...

heheh see.. now cik wan dah dapat hadiah! tahniah cik wan!

AyuArjuna BiGoshh said...

disebalik suaramu yang sengau..ada juga keberkatan...huhu...congrats...best2

i z z a said...

walla..murah btl rezeki yep..join byk lg contest.mntau leh menang lagik.tahniah

Wansteddy Tales said...

chugie... happy je dpt khabar2 besh cmni.

ayu... sengau2 pn rs berbunyi merdu bile hati kembang kui3...

izza... tu le izza. mmg plan nk join contest bnyk2 tp masa membataskan aktiviti ni huhu. tp ble free nnt hakak nk rempit join bnyk2 kui3

onniey84 said...

wahh tahniah my friend..

hati - ema said...

semakin murah rezeki teddy.. tahniah...

Wansteddy Tales said...

thanx oniey... ema...
kataku smbil tersipu2 malu :)

yantz-yeem said...

woitttt tahniah..aku tumpg gembira....caiyok!!!aku nie x putus2 asa selai x menang haaaaaa

Wansteddy Tales said...

tocey2 :)

iem said...

hai,
salam kenal..
nk tnya u leh buatkan header blog ke??
leh tahu cousenye..
email me @ imtinanzk@gmail.com

Wansteddy Tales said...

salam iem... saya dah email harga kosnya :)