Nuffnang

Thursday, March 11, 2010

Aku tak faham Nuffnang

Default Ad Nuffnang tu apa tujuannya? Aku pun tak tahu.

Masuk tak income kalau guna DAN ni? Aku pun tak tahu.

Ada jugak kawan-kawan blog yang sudi klik nuffnang DAN aku. Kemasukkan incomenya tak sekencang guna Global Ad dulu. Kalau guna GA masuklah jugak dalam RM1 atau RM2 seminggu. Tapi sejak aku publish DAN income cuma setakat RM0.25 - RM0.50 seminggu! Sungguh tak berbaloi-baloi. Adakah tiada lagi yang rajin mengklik ad aku atau memang DAN ni beri pulangan tak lumayan.

Aku pun tak tahu.

3 comments:

CatlinaFly said...

wan, ade tips yan g sy baca kata, gi kat blog manager, tukar default tu kepada global gpc ad.lagi masyuk iklannye

kakyong said...

global ad tu apa plak wans?

Wansteddy Tales said...

cat... dulu saya guna global ad. pastu saya tukar le DAN sbb global ad ni asik tidoooo je. DAN ni mmg la sentiasa ada tp duitnya none ada pulak. masuk pn secoit je. huhu

k.yong... dalam nuffnang kita boleh tukar mode iklan kita pada mode kebajikan, iklan terbuka atau iklan nuffnang. nk ubah kena cek kat bhgn blog manager ~ ads preference