Nuffnang

Wednesday, March 10, 2010

Apakah yang terjadi ini?

Aku dah buat cubaan tinggalkan jejak komen dalam chat box dan kotak komen entry blog kawan-kawan. Tiap kali enter kena reject. Hurm... Sesuatu mungkin sebabkan blog-blog menolak kemasukkan komen dari aku. Sebabkan banyak kerja ofis menunggu nak disiapkan, aku buat sambil lewa je pagi-pagi tadi. Tapi masuk ke petang keadaan tak berubah.

Masalah apa pulak ni ha... hai... Sebolah-boleh aku nak tinggalkan jejak dalam blog kawan-kawan. Bukan semata-mata nak jadi silent reader macam harini. Kalau tinggalkan secebis ayat pun rasa sopanlah sikit kan. kui3... akan dicuba lagi esok hari. Aku malas dah nak cuba-cuba petang ni.

Total dekat 30komen kena reject! Tak ke buat aku naik hangin? huhu.... Sabo je la...

4 comments:

kakpah said...

salam wan. kakpah kadang2 kena camtu gak. tak tau apa yang tak kena.

♥♥syahadah♥♥ said...

tadi aku komen jugak blog org.benda yg sama juga..mgkn blogger.com ada masalah kot?

Natasha said...

ptt pon senyap jerr...rupanya blog dia kn serbu dgn bunian rupanya...hahahahahahahaha

Wansteddy Tales said...

salam k.pah :)
ooo.. wan ingtkn wan sorg je kena cmni. myb sbb server ke apa. tp kalu k.pah n hada pun pernah kena myb mslh dgn blogspot la tu huhu

hada... aku baru terfikir ble tgk kes yg sma kena kat org len. hada, my hb plan nak kontek hb ko. nanti aku koling2 ko eks.

k.tash... orang bunian sorok posting2 wan huhu...