Nuffnang

Thursday, March 11, 2010

internet kena tarik

Makluman segera.

Line internet di bahagian kaunter kena tarik balik. KENA TARIK. Ah! fedapnya.... Aku ingatkan boleh la online bawak ke petang. Giler boring tayang muka depan pintu depan tak boleh online. huhu.... Sedey. Baru rancang nak tulis entry banyak-banyak. Dengki betul tau. huhu...

Takpelah. Koman-koman aku boleh fokus siapkan album gambar kerja bertangguh sebelum ni. Pening kepala aku nak siapkan kerja tu. Sebabnya aku yang cerewet ini memang takde kepakaran buat costum album. Aku rujuk gambar-gambar dari internet je. Tapi kebanyakkannya tak formal. Tak sesuai dengan konsep custom album yang aku tengah buat tu. Gasaklah. Janji siap dengan jayanya.

Sementara tunggu budak-budak IT siapkan godek-godek komputer kat kaunter tu. Aku bersiaran langsung dari meja kerjaku. Bersepah sana sini. Tak sempat nak kemaskan semalam. Kalau sempat petang karang aku kemaslah. hahaha... Giler malas.

2 comments:

yantz-yeem said...

hahahahaha...hahahahaha...ko bygkan la gelak aku cam bunyi henpon si ateq tu...ekekek...baru je niat aku nak suh ko vote gmbo aqil byk2...huhuhuh..hampeh toi...

Wansteddy Tales said...

gelak tak ikhlas tu hohoho