Nuffnang

Wednesday, April 14, 2010

handmade on progress

Aku hendak menulis tapi mood aku agak tak seberapa nak menulis harini. Baru balik dari Ampang. Tujuannya nak hantar artwork lukisan yang aku pulun lukis dua hari lepas. Malangnya Kedutaan tutup sebelum pukul 1. Jadinya niat nak kirim lukisan tu tertangguh. Nak kena harapkan en.hb je la hantar drawing tu esok. Kalau dia sibuk huru hara aku nanti. Buat kemain bersungguh-sungguh kerjanya tak dihantar. Tentulah frust okey.

Aku dah kemaruk nak buat handmade craft. Habis meja kerjaku bersepah dengan segala sampah sarap. Gasaklah. Esok-esok la aku kemaskan semula hahaha.... Sambung kerja la.

No comments: