Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, April 16, 2010

Kursus di Melaka dan hadiah Equal contest

Bersiaran langsung dari D'Village Melaka. Ramai peserta kursus yang sedang setup komputer. Nasip baiklah kat sini ada line internet. Makanya berjoget lambak aku harini hahaha...

Semalam aku dah terima hadiah grand prize dari contest Equal. Gempak giler. Sebabkan tak duga pun hadiahnya macam tu. Aku ingatkan menang hadiah tah apa-apa je. Walaupun aku dah tengok pun hadiahnya dalam internet tak sangka la pulak saiznya dabak! Meh aku paparkan gambarnya. Tengoklah kenapa ku begini teruja heheh...



Sekarang hadiah ni selamat bertenggek kat meja ofis. Sayang nak guna perfume tu. Aku nak peram barang 20 ke 30 tahun baru nak guna. Bagi piau punya bau dia kui3...
Sekarang dalam kelas pertama. Penceramah sedang bagi hujahan yang aku buat-buat sibuk tengok komputer, berblog! Sungguh tak skema hohoho...

9 comments:

MRS. K said...

wahh.. canggih manggih nye hadiah tu

thaqif amsyar said...

wah, tahniah..menariknya hadiah!! comey box n color nya :)

Hanz said...

Waaaahhh...cantiknya beg pink itu.So lucky-lah u Wan!

nza said...

kt Melaka...dh dkt la nie...
Cantiknya gift contest tu....

chugie said...

wah sempat lg bersiaran langsung tu..

cantik nye hadiah tu!

Sari said...

wan, ble x wan amik perfume tu n begnya bagi ksari?hahaha

Wansteddy Tales said...

mrs.K... trimas. saya suka giler :)

thaqif amsyar... trimas. saya mmg suka pink!

hanz... trimas. syukur sngt2. terpilih antara 12 pemenang :)

k.nza... trimas. k.nza kat johor kan. hehe...

i z z a said...

mmg best la dpt hadiah mcm nih..bertuah akak..

Wansteddy Tales said...

izza... alhamdulillah, happy akak :)

chugie... heheh... sya risau2 gak xde line internet ni. sep bek ada. bdk2 kursus lain pakat2 bukak FB smbil layan kursus haha

k.sari... gulp! saya pn teringin kat kotak tu dr isinya hahaha