Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, June 21, 2010

Bz tahap cipan ~ Bukan cipan je sibuk

Harini masuk pulak pelbagai jenis kerja. Bercabang-cabang banyaknya. Aku nak baca blog pun singgah tahap kuis-kuis je. Takde masa sangat. Lagi pun ada gak kerja urgent perlu disiapkan segera. Petang-petang sikit kalau sempat aku mengular, aku berblog kembali.



Kerja rekabentuk yang sedang kuusahakan. Curi-curi pandang dah ler. hehe...

Penyertaan GA Wansteddy kian bertambah. Terima aksih kepada yang sudi sertainya. Lebih buat terharu kepada yang sudi jugak buat entry walaupun tiada dalam syarat. Untuk tidak berat sebelah harus ditegaskan di sini. Tiada extra markah. Maaf sangat-sangat. Prinsip aku keadilan tu penting hehe.

Kredit buat aku dengan entry dari para peserta ini. Aku baca dengan perasaan penuh terharu. Sungguh! Aku seorang perempuan yang super sensitif. Walaupun mukaku nampak ganas dan ekspresi wajah macam nak telan orang, aku sebenarnya cepat tersentuh. Dalam hati ada taman. Makanya terharu itu lumrah pada sifatku haha...



Tapi jangan pelik kalau tiba-tiba aku terniat nak buat kejutan saat-saat akhir nanti. Semuanya bergantung kepada rezeki. Manatahu ada extra ahadiah untuk peserta yang sudi buat entry? jengjengjeng.... Aku punya perangkaan macam-macam sampai tak tercapai dek akal logik. Tapi nak realisasikannya....? Hurm... Kalau termampulah tau. Aku tak nak berjanji. Kang termungkiri tak seronok hati. Nak berblog pulak kang tebal muka huhu...


Jujurnya aku cuma berkesempatan jengah beberapa blog saja. Belum lagi lawati semua. Andai kata korang tengok dalam blog korang, aku ada follow, maknanya aku dah jengahlah tu dan syarat penyertaan korang lulus 100%. Kalau belum follow, jangan ambil hati. Aku belum berkesempatan berbuat demikian. Bukan kerana aku tak nak follow. Tapi disebabkan masalah server. Korang harus faham. Di pejabat ni, internet ada pasang surutnya. Waktu pekerja tengah ramai. Lembablah server. Kalau pekerja kurang, insya'allah lancar je perjalanan dan lancar je aku memosting entry baru. Yeahehe....

Ikutkan entry ni dah sejam lalu aku patut paparkan. Tapi aku tulis sikit demi sikit. Berselang dengan kerja pejabat. Tengah kerungsingan. Masih belum berkesempatan nak rekabentuk header. Terlalu sempit waktu nak curi-curi waktu siapkan kerja luar ni. Duyai... Harap-harap pelanggan aku tak marah. Aku kalau sibuk memang gini. Tak dapat nak fokus dua tiga kerja serentak. Kena siapkan satu persatu dengan tertib. Kalau tidak berkecamuk jadual aku nanti. Maaf sangat-sangat kalau ambil masa yep.


Penutup apa aku nak nak tulis ni yea? Nanti karang-karang kalau dan aku menulis lagi.

4 comments:

AcuRose Lil Art said...

uh baru tahu, bz tahap cipan pun ada. igt tahap gaban je. Neway, pas abis bz sila lah jenguk acu lak..hehe.
Nak join GA bley tak, tingin sungguh :)

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ cipan ni lawak ujang ngahaha... dah lama xgunapakai perkataan ni ><

jemput join sama Acu >< murah rezeki boleh menang buku kanak2. tp pasal dolly tu segan la nak bagi. Dolly Acu lagi comel >< kalau boleh nak je suh Acu bikin mini me wansteddy versi Acu lak hehe ^^'

AcuRose Lil Art said...

baru je gi lawat cipan kt zoo weken ritu, comey..hehe

uh tidak, dolie acu x semenggah lagi. Tinggin nak dolie wan gak, mata dolie tu memukau arr.. nnti acu join guna blog personal eh..hrap2 bley menang :)

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ cipan mmg cute nama je bikin kesian hahaha

okes Acu mana2 pun boleh. wan ucapkan good luck ><