Nuffnang

Wednesday, June 30, 2010

KFC Colonel's Latest

Google saje
Korang dah rasa resipi baru KFC ni? Rugi tak cuba. Sedapppp! Tapi aku tak boleh jamin la kalau KFC kat tempat korang sedap ke tidak. KFC kat Chow Kit Sedap hingga menjilat jari! Terpaksa jilatlah sebab aku takde tisu sewaktu kejadian. ahahaha...
Mula-mula tengok iklannya aku sangkakan stok makanan ni ciput je. Aku tak berapa gemar burger kat KFC. Makan ayam tu okeylah. Twister dia pun aku suka gak tapi jarang-jarang aku makan. Makan ketika kebulur berbaloi sebab dijamin habis. Kalau tak berapa lapar janganlah aku nak makan twister, perabih duit je... makanannya tak luak, heh!
Tapi resipi baru KFC ni memang sedap tak terduga. Mula-mula aku pandang enteng jugak. Mungkin kecik, mungkin rasanya biasa-biasa saja. Dan pelbagai lagi kemungkinan tak best dalam kepala. Sekali rasa.... sedap! Makan lagi dan lagi dan lagi... eh, eh! makin sedap. Macam-macam ada. Jagung, cheese dan lain-lain lagi. Aku tak dapat nak nilailah jenis rasanya. Korang rasalah sendiri ikut tekak korang kot mana yang sedapnya haha...
Aku tak sempat nak bikin dolly iklan KFC ni, waktu magrib dah ni pun. Esok-esok la kalau berkesempatan. Nak beralih kepada solat magrib pulak. Selamat malam blogger Malaysia dan yang di luar negara (bajet macam popular! hahaa)

5 comments:

AcuRose said...

ni n3 tgh lapar ke apa?
bln pose byk n3 mkn camni..haha
wat acu terliuq je.
blom try, akan try nnti lepas baca experiance wan nih.. :P

Wansteddy Tales said...

acu ~ kalau posting lapar entrynya pendek2 past semput2 hahaahaa... sbb dah kenyanglah ada mood menulis pnjg2. sbnrnya gile nk menulis je wuhuhuh

BUNGA said...

nmpk menyelerakanla.. terliur jap. x sure kat UK ni ada ke tak.. waaa.. tiba2 teringin plak :)

Wansteddy Tales said...

Bunga ~ harap2 Bunga dapat rasa KFC perisa baru ni. 1st time saya puji melambung KFC haha...

Ema said...

ooooooo lg sedap dr twister yg dulu tu ke? huhuhuhu