Nuffnang

Monday, July 5, 2010

Wansteddy Giveaway update

Dah malam ni... tak reti-reti nak tido wahai diriku? Mata dah kuyu. Jemari dah kian perlahan tekan kebot. Kepala dan terteleng ke sipi. Mengantuk sungguh ni. Tahan lagi gara-gara nak berblog je, haih...

Sebenarnya aku takde mood nak berblog hari ni. Walaupun tak masuk opis, tapi macam-macam cerita aku dengar perihal pejabat. Ada gak isu meledakkan emosi. Aku malas nak kenang-kenang." Bergasaklah" bak kata nenekku yang comel hehe...

Aku nak ceritakan hal wansteddy Giveaway tapi mood malas melangkaui tahap rajin. Puncanya aku takde kamera! Oh ya, hadiah buku cerita kanak-kanak dah dalam tangan. Setakat ni rancangnya banyak tu dulu. Mana tahu nak tambah lagi? Kalau murah rezeki. Sebenarnya aku tak rancang pun nak sediakan berapa hadiah untuk pemenang. Aku tengah rungsing banyak perkara. Paling aku risaukan tak dapat hantar hadiah pada kadar segera.

Mula-mula ada terfikir nak lanjutkan tarikh giveaway. Kalau masih ada teman yang nak sertai , kira masa masih panjang. Hakikatnya aku nak lanjutkan tarikh pengumuman sebab aku risau tak dapat sediakan dolly pada kadar segera. Template design yang lama memang sedia ada. Perancangan aku banyak sekali projek pasal dolly ni. Masa je yang tak mengizinkan.

Tapi kalau aku jadi peserta tentu bengkek dengan situasi ni. Orang dah tak sabar-sabar nak tunggu pengumuman pemenang si penganjur nak lanjutkan pulak. wakakkaa... Aku menyelami hati para peserta giveawayku hehe...

Baiklah, aku putuskan...

Wansteddy giveaway dilanjutkan hingga
18 Julai 2010 bersamaan hari ahad.


Selagi belum langkau tarikh 19 Julai korang layak sertai giveaway ini.

Bermakna 19 Julai 2010 bersamaan hari Isnin aku umumkan nama pemenang. Boleh la yek? Kasi can la aku susun jadual...hahaha...

Sayang korang, muah!

10 comments:

mama zharfan said...

take yr time ;) no worries ;)

ibu_Arifa said...

sib baik kak wan lanjutkan. saya tak join lagi nih. ni nak p cari entry GA kak wan aritu jap..nk tgk apa syarat2nyer.

♥MAMA♥ said...

hihiii takpe..kitorang paham, mama pun paham sbb mama pun tgh anjurkan contest gak kn ;-) hihiii bdeboo2 nk tunggu pemilihan juri2 yg mama lantik tu nnt...takpe,tk ur time kay, chee wahhh ;-)

Izzatul Iman said...

haha...tak pe...

kasi can kat mereka2 yang belum masuk...

hadiah tu lambat atau cepat dapat, tak jadi masalah...yang penting keikhlasan orang yang memberi...

hehehe...

nza said...

gitulh dunia, kt mana2 ada jerrr spesis yg menyakitkan hati...

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas ><

Wansteddy Tales said...

ibu arifa ~ ehhee trimas min ^^

Wansteddy Tales said...

mama ~ saya plan nak umum pemenang terus bagi hadiah tp tu la... dolly belum siap lagi bnyk nk urus perkara lain hehe...

Wansteddy Tales said...

izzatul iman ~ yup betul tu izzatul, trimas ><

Wansteddy Tales said...

k.nza ~ haih... tu ler k.nza ><