Nuffnang

Saturday, August 21, 2010

Nak amik hadiah

Hari ini kalau sempat nak ke Midvalley join pameran Parent Thot. Betul dak aku sebut? Tapi haluan sebenar berjalan harini nak ke Puchong amik hadiah, yeay!

Kalau sempat singgah sekejap warehouse Kiko. Baca kat dalam Shopping n sales blog komen, ramai yang komplen warehouse ni kurang best macam Hytex dan Anakku. Tapi belum pergi sendiri tak tahu kan. Kalau jadi pergi aku pulak akan review kisahnya dalam blog, insya'allah...

2 comments: