Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, September 27, 2010

Letihnya.... baru habis mesyuarat yang panjang lebar ni. Saya nak kembang urat pinggang ni duduk lama. Kalau duduk depan komputer takpelah jugak boleh online. Duduk saja-saja dengar orang bercakap yang fedap tu. Pelbagai jenis nada menguap aku dengar harini termasuk dari mulut sendiri hahaha...

Nak cerita banyak perkara tapi malaslah pulak. Nantilah aku cerita pelan-pelan. Nak rehat kejap.

1 comment:

h4ni3 said...

kalau meeting, memang boring kan
nak nak kalau kita jadi tukang dengar je..
hehe