Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, October 18, 2010

Blog aku berat tak?

Lambat ke nak loading blog aku sekarang? Harap korang dapat berikan jawapan jujur ek. Aku sedang pertimbangkan nak kurangkan widget tak tak perlu.

9 comments:

Ummi Hanie said...

erm...ada sikit berat nk load header banner yg cantek tu wan...

nk timbang berat blog,cube tengok cni ;

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/08/tutorial-timbang-berat-blog.html

AyuArjuna BiGoshh said...

kadang2 lambat gak wan...sempat minum habis secawan teh panas :)

AcuRose said...

Bole tahan la wan,takde berat sgt kot.. amik masa skit je nak tunggu semer loading.. dlm 5-7sec camtu. Tu tanda nya berat ke? agaknya acu nyer blog lagi berat :(...

qasehadam @ nurul said...

wan cuba google cari ade cara leh timbang blog kite so kite tau bape lama loading dia so kite leh kurangkan widget or pic yg xbegituu perlu cth jam,kalendar ke.lagi satu ade widget yg ringankan blog kire kalo buka page entry kite terus kuar widget2 yg lain xpe kuar lamabt sbb kalo entry kuar lambt org akan tekan pangkah sbb malas nk tunggu huhu

Wansteddy Tales said...

ummi hanie ~ trimas share link. harus semak segera ni ><

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ wa... kalau sempat habis secawan teh panas pulak betul punya lambat tu ><

yantz-yeem said...

kan aku dah habaq..xmo percaya...aku sempat pi kenc*ng lagi sblum meninggalkan komen nie...hehehehehe....

Wansteddy Tales said...

acurose ~ yeke acu... aisey2.. kiciwa jugak dgr khabar ni. kita yg selalu bukak blog snediri mmg xperasankan acu. haih.... acu pnya blog xde la lmbt mana pn ngam sngt dah bg wan :)

Wansteddy Tales said...

qasehadam @ nurul ~ ic ni nak kena gigih cari tutorial yg sesuai pulak adoi.. trimas share info nurul ><