Nuffnang

Monday, October 4, 2010

Design segera!

Hari ni gigih aku siapkan kerja-kerja hiasan untuk jamuan raya bahagian kami esok. Mana taknya, idea, konsep semua pikirkan on d spot. Takde skteching bagai dah. Sudahnya apa yang ada je la aku recycle balik. Tema ungu idaman kalbu hehehe... Harap-harap takde masalah la. Ini design syok sendiri jugak ni. Takde yang nak tolong komen, bedal je lah!

5 comments:

::Mamalyna:: said...

ofis ai nie, ntah bila nak buat jamuan raya, lepas bulan raya agaknyer, hehehe

chugie said...

perghh.. mesti cantik! jgn lupe show dlm blog ek!

Wansteddy Tales said...

mamalyna ~ kitorg ni pn nyarisss dah nak cancel buat jamuan raya :P

Wansteddy Tales said...

chugie ~ ala... simple je yang. buat dgn template mana ada je hehe

tiefazatie said...

chaiyok2 sis!hihi..nt nk tgk tau2