Nuffnang

Monday, October 11, 2010

Mood Happy

Bukan menang contest. Takde sebarang khabar best lagi setakat ni haha...
Harini dalam sejarah aku dapat bertahan dari berblog pagi-pagi sebelum mulakan kerja. Kalau tidak masa awal-awal masuk kerja tu rasa tak lengkap hari tanpa berblog. Harini mood mendesign mula meningkat. Aku siapkan mana yang perlu didahulukan. Mana-mana yang dah siap aku email takde dah nak tangguh-tangguh.
Walaupun masuk kerja baru masih rasa tak kisah sebab mood agak happy sebab dapat claim bookoff harini. Lulus untuk beberapa hari. Best3! Kerja banyak ke... menimbun ke... dah tak mengugatkan emosi aku hahaha.... Tapi bab2 lain yang selalu bingitkan telinga ni masih kekal buat aku tak selesa. Maka pasang lagu kuat-kuat. Habis cerita.
Best tengok kawan maya terbest aku Acurose yang aktif mendesign. Harus mencontohi semangat dan bakat beliau yang gigih bekerja.
Wan, hentikanlah berblog ni. Fokus kat kerja kamu pulak. Nasihat aku kepada diri sendiri.
Okey! Gerak dulu. Aku balas :P
Kadang-kadang aku suka bermonolog sendiri @ lebih tepat lagi bebel pada diri sendiri :)

9 comments:

Sari said...

wan, klau dah mood happy tu ble la join ni http://saricorner.blogspot.com/2010/10/top-referrer-contest.html

by the way jom folow networked blogs akak (pakse ke ni?)hahaha

Ieda Al-Habsyi said...

hohoho!! ieda selalu berblog tapi bile teringat kerja menimbun kecut perut, uhuhuhuh :)

Wansteddy Tales said...

Kak Sari ~ ohohoooo... tergelak wan baca. xdelah paksa, kira invite cara halus je hehe.. insya'allah wan kan follow. bnyk dah org tag join contest blum jawap. sungguh krg sopan diriku ini. insya'allah pelan2 balas. fokus job jap :)

Wansteddy Tales said...

ieda ~ sama sama sama :P pastu mula rasa dunia ni kian kecik. suara2 kian banyak ditelinga berkumandang yg bukan2. padahal pearsan sendiri je. itulah balasan org suka tangguh kerja hahahha padan muka hakak :P

CaDLyNN said...

ingtkan happy sbb menang contest lagi..ahaha..
bagusla mood happy2 ni..production pon meningkat..ye dak? hehe

mummy_ayu said...

ok la tu happy..happy always!!

Wansteddy Tales said...

cadlynn ~ ahhahah... tajuk je mcm gempak padahal xde pape pn :) happy sbb dpt claim bookoff je. manakan taknya. cuti thn ni habis tu psl kena kumpul baki2 BO boleh balik cuti sabah nov ni :)

Wansteddy Tales said...

mummy ayu ~ dari asik moody2 je selalu kan hahaha

mama zharfan said...

me pun sama mcm wan..pagi2 tak sah kalau tak jenguk blog heheeh