Nuffnang

Tuesday, December 7, 2010

My kakak is a model

Ye... ini gambar manipulasi. Dari internet cantumkan dengan picca kakak. Aku gunakan software adobe photoshop je. Pastu nak kemaskan layout gunakan adobe illustrator. Bukan suka-suka je buat. Untuk join contest Nuffnang. Bestnya bila dah mula nak design gambar kakak ni tak reti nak berhenti pulak. Tak pasal-pasal kakak jadi model. Bergaya tak?


Ala-ala K-actress tak hahhaha... Soheh kalau dia baca entry ni dia amuk suruh... "Buang! Buang sekarang jugak!!!" wahahhahaa... gelak guling aku dok bayangkan muka ketat kakak!
Buat kakak, redhakan je la. Aku buat ni sempena nak bagi ko hadiah jugak. Nak hadiah takkkk? hahahhaha.... Jemput klik entry bertajuk Jipaban – My 2010 Santarina untuk ketahui lebih lanjut berkenaan contest ni. Trimas!

Auto publish ~ aku karang entry ni pada jam 11 malam 6 dis 2010.

11 comments:

ZanaNordin said...

wah...seronok ler tengok wan edit gambar2......cantik...

bestnyer kalau pandai edit cam wan

wantzknight said...

tak suke, tak suke..haha

Lelaki Ini said...

hahaha
gelak guling2z!

Ummi Eisya said...

cantik..rajin tul wat mcm ni.

Ema said...

cute gak.. hehehehe

Wansteddy Tales said...

zana ~ kerja edit pic ni senang je zana. guna tool dlm software je. tp kdg2 wan pn malas nk wat editting picca hehe

Wansteddy Tales said...

arin ~ hahahha... anggun ape kakak ko!

Wansteddy Tales said...

arin ~ hahahha... anggun ape kakak ko!

Wansteddy Tales said...

lelaki ini ~ hahahha rsanya my sis blm tgk lagi tu :P kalau x pagi2 dah kena sound by sms dah hahaha

Wansteddy Tales said...

ummi eisya ~ ikut mood juga kalau xde mood xdenya nk edit2 gini hehe

yantz-yeem said...

weiiiii jadik le muka aku nie model ko...kan aku cunz...hehehehe...