Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, January 20, 2011

AGEL untuk merawat eczema

Harini aku cuba dapatkan beberapa maklumat pasal produk AGEL untuk Damia. Sejak duduk di taska ni tahap kesihatan Damia turun naik. Minggu lepas kitorang rawat dirumah sebab Damia demam selsema. Eczema boleh dikawal lagi. Tapi minggu ni letak sehari saja, balik dah tergaru-garu, rimas. Memang rasa frust jugaklah bila kita jaga elok-elok, hantar separuh hari kat orang... jadi macam ni.

agellogo.gif

Pernah sekali berikan Damia makan Agel ni. Cuba trial pek 3 UMI 3 EXO. Masa tu Damia hidap eczema yang agak teruk. Berhari-hari tahan di wad. Berkali-kali keluar masuk hospital pada tahun 2009. Memang tahun tu, tahun mencabar buat aku. Sebabkan cuma bagi 3 pek percubaan, belum nampak kesan yan positif sepenuhnya. Tapi dari segi emosi, nampak juga Damia lebih cergas dan mula nak bermain.

agel-packets.jpg

Dalam 2 bulan lepas ketika mandikan Damia kat Jaya Jusco Midvalley, aku ditegur salah sorang agen Agel ni. Dia sarankan aku bagi Damia produk Agel. Tapi masa tu eczema Damia masih terkawal, takdelah pulak aku berminat nak bertanya lebih lanjut.

Harini google pasal Agel ni, rasa aku dah tak boleh nak tunggu dan lihat lagi. Kena jugalah dapatkan sesuatu untuk perbaiki tahap kesihatan Damia. Mesti dari dalam badan. Bukan setakat rawat kulitnya semata-mata.

UMI Agel UMI


Kerana tak boleh makan tenusu dan minum susu, risau jugak kemungkinan Damia kekurangan kalsium dalam badan. Memanglah boleh ganti dengan roti dan beberapa jenis makanan lain. Tapi kalau dapat minum susu mungkin aku lebih puas hati. Masalahnya kalau Damia minum susu naiklah ruam-ruam alahan yang teruk. Aku fikir.. kalau diizinkan Allah, mungkin produk Agel ni boleh membantu mengurangkan masalah eczema Damia. Kalau dapat sembuhkan terus lebih baik lagi!

Agel Exo
Sesiapa ada maklumat pasal prodek Agel bolehlah maklumkan pada aku lebih lanjut. Aku nak beli segera. Dapat esok lagi bagus! Sebab weekend boleh tengok kesannya serasi ke tidak kan... Aku nak cuba pek trial 5 UMI dan 5 EXO. Kalau ada kenali mana-mana agen yang jual produk Agel ni secara online maklumkan kat aku yeh. Aku nak tahu harga pek trial ni dengan kos penghantarannya sekali.

Doakan Damia serasi dengan Agel...
Mohon Damia segera sembuh dari eczemanya...

5 comments:

Mama Zharfan said...

moga damia cepat sembuh--lumrah ibu, bila anak2 sakit, memang akan rasa susah hati..me paham sbb me pun gitu gak :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ betul tu k.suziey. xtdo malam dibuatnya... alhamdulillah sejak makan agel ni damia tidur dgn lena malam2 smpi wan lak jd pelik sbb biasa terbangun awal garu2kan badan dia :)

lina said...

salam.. anak saya pun ada sakit yang sama. risau sangat sampai kadang2 nak menangis pun ada bila tengok dia menggaru2 sampai berdarah2.. u dapatkan product ni dari mana.. hope dapat share. i pun nak anak i sihat macam orang lain. TQ

Agel Kuala Lumpur said...

Salam,

Jadi Mama Damia dapatkan Agel di mana atau sudahpun menjadi ahli Agel?

Kalau belum, Mama Damia let me know, I can service you...

U can also call me at 011-12383188

I am also a living proof of Agel's miracle.
Saya sepatutnya menghadapi surgery utk pembuangan hempedu, ada batu. Saya pernah kena attack yg sangat sangat teruk sampai menyebabkan saya kena Pancreatitis. Tapi 3 hari sebelum saya surgery, saya *terjumpa* dengan Agel. The guy told me to take a high dosage sebab dah dekat masa dengan surgery. And guess what? SURGERY SAYA DITANGGUH, sebab saya sihat dah boleh berjalan semula seperti sediakala. 3 hari, all it took.

Check out our blog for more Agel details ya....

Wansteddy Tales said...

Salam, saya mmg ahli agel, tq for info ya :)