Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, January 19, 2011

Big Boss dolly ongoing design

Aku dah makin stress..... Bukan stress sebab banyak kerja saja. Tapi sebab aku nak kena pikir posisi dolly. Terkini aku tengah reka dolly big boss opis ni. Macam mana gaya bos-bos duduk. Macam mana gaya dorang pakai baju. Macam mana style duduk yang ada karisma. Berdiri dengan saksama.

Siap aku google gambar perwatakan bos. Pehtu jumpa gambar yang pelik-pelik pulak. Nak kongsikan kat sini pun aku segan! ahahha... Ini bukan lucas yeh :P Dari rasa geram nak marah sebab stress.. Jadi nak tergelak! hahaha...
Yang ini tidak sejemput pun rupa my big boss. Saja-saja aku reka karektor rupa standart big boss, sambil cari idea dapat lak ilham lukis karektor ni ahahhaa...

Big Boss aku hensom tau! Suka aku explore dolly beliau. Tapiiii.... Sebabkan aku cerewet bab-bab stroke ni lambat jugaklah nak siap karektor dolly beliau. Ada masa nanti aku tunjuk beliau punya dolly. Tu pun lepas siap dan dipersetujuilah kan...

Sambung kerja...

4 comments:

Hanz said...

sungguh formal wan refer ur bos..beliau...hehehe..
nak tengok jugak kehensemen beliau.. :)

Wansteddy Tales said...

Hanz ~ hahaha... itu big boss Hanz kena skema sikit. kalaulah beliau atau konco2 beliau terbaca blog wan... niaya! hahahah

tp beliau mmg ensom :D

Mama Zharfan said...

beshnya kalau me ada dolly sendiri heheh

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ tgk la wan k.suziey... smpi skrg xde private dolly lagi hhahaha