Nuffnang

Monday, February 21, 2011

Nak tulis... tak nak.... Nak tulis... tak nak....

Aku macam geram nak buat satu entry ni. Rasa berkepuk-kepuk idea tu muncul dalam kepala. Tapi aku tahan hati. Pertama kerana aku sibuk sangat hari ini. Kedua kerana kalau aku tulis, tentu aku dikatakan emosi. Yang aku pasti, aku kena cekal dalam hati. Entry yang beremosi tidak sekali-kali dituliskan dalam blog ini. tidak... tidak... tidak.... 

Makin aku geleng kepala, makin aku menolak... makin membuak-buak ayat demi ayat terkarang.

8 comments:

AcuRose said...

uish..bahaya tu
jgn sampai meletup wan :P

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ keh3... kita gerak slow motion je Acu... rilex and steady...

♥♥syahadah♥♥ said...

emo mmg emo..rasa nak je maki dalam blog kan ted..tapi laki aku tak kasi....(BENGANG)

Wansteddy Tales said...

♥♥syahadah♥♥ hahahaha... sabar2 tgh dlm pantang tu kena bnyk2kan rest. cium anak bnyk2 hilanglah tension. insya'allah :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kenapa yer..sibuk jer kan..hehehe

jemput join contest belog eliss yer :)

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html

ieda said...

tulis ja tapi takyah publish...at least hilang rasa geram tu.

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ heheh serba salah nk citer. so simpan je la. jaga kehormatan diri dan insan lain. diri: suapaya tak terlanjur emosi dan kata. insan lain: kdg2 yg xterlibat pn tercalit sama. so kita sabarkan diri dgn penuh ketabahan...

Wansteddy Tales said...

ieda ~ ada plan gitu, tp kalau simpan dlm draf bahaya juga ieda. penah ada pengalaman blog kena hack :) entry yg kita simpan lama2 pn ada org godam dan publish huhu