Nuffnang

Monday, February 7, 2011

Senarai nama peserta Baca & Komen Lucky Draw!

Hari ini barulah berkesempatan nak umumkan nama pemenang. Sebelum tu, nak minta pengesahan dari para peserta. Kalau nama anda tidak tersenarai, harap maklumkan segera ya. Wan nak umumkan nama pemenang selewat-lewatnya petang ini. Insya'allah...

 Senarai nama peserta:


Seorang pemenang bakal memiliki sebuah set buku beserta anak patung arnab bertajuk The Runaway Bunny. Nantikan keputusannya yeh!

10 comments:

MRS. K said...

adeh.. selalu ter miss wan punya contest...

Adil said...

;D

yantz-yeem said...

yibbbaaaa!!!!harap2 aku bertuah...x sabo nak bagi aqil buku dari anty wan ahahahahaha!!!!

Wansteddy Tales said...

mrs.K ~ takpe, jemputlah join my contest K, masih ongoing smpi hujung bln 2 ni :)

Wansteddy Tales said...

Adil :D

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ muahahahha... tak terkata aku nak komen pe hohhohooo

Ezay Hadry said...

haha seriusly mase ezay komen entri akak tu tk tau plak akak wat contest tuk komen terbaik..bhahaha klu tau dh lme wat best2..hehe =D

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ oh ezay, bkn pengkomen terbaik. juz lucky draw saja. akk main cabut je nama pemenang tadi, tak rujuk pn komen mana yg besh xbesh. semua pada akak komen yg membina dan mmg besh!

Ezay Hadry said...

oww..hehe..best gak wat contest cmtu..blog ezay tk wat contest lg..tkde org nk sponsor adiah..ngeh3
adiah yg mng semua siblings ambik..bhahaha

Wansteddy Tales said...

Ezay Hadry ~ sama la dgn akak :) sbb kdg tu kita dpt pn xguna pn. n akk dpt tips jugak kalau mmg xnk guna pe slhnya wat lucky draw. sambil2 kita hadiahkan kwn2 blog juga :)