Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, May 20, 2011

Won Bio-Essence hamper worth RM183.60!

Hadiah yang memang aku sukai ialah produk kecantikan. Dan yang paling ditunggu-tunggu produk Bio Essence. Memang besh. Sebab sejak pertama kali menangi produk Bio Essence anjuran Cosmopolitan dulu. Aku ada kisahkan dalam entry: Hadiah dah dapat ~ Trimas Cosmopolitan & Tanaka! Aku terus serasi dengan produk ni walaupun baru pertama kali mencuba.

Bio Essence ni diperbuat dari kulit pokok Tanaka. Berasal dari negara Korea. Menariknya produk ni jenis lembut dan takde kesan sampingan seperti rengsa pada kulit, merahkan kulit macam kesan terbakar dan tak menyebabkan kulit berminyak sekaligus membiakkan jerawat. Pendek kata, produk ni memang sesuai untuk kulit wanita asia.

Antara produk yang aku terima, Tri Action Aquaboost, Active Nourishing Emulsion, Cell Renew Essence, Cleansing Milk, dan satu lagi produk yang aku lupa namanya.

Alhamdulillah.... Hadiah ni sempena sertai contest majalah ACP Magazine. Trimas pada penganjur yang baik hati! Memang beshhh....

5 comments:

ctnurkhijah said...

tahniah... ari-ari entry menang hadiah... jeles nih!
ct baru dok try join peraduan yg senang-senang...
thanks pd wan sbb byak peraduan yg ct join ct rujuk dari blog & fb wan

Wansteddy Tales said...

ctnurkhijah ~ entry hadiah ni jimat masa wan. at least xbina entry yg perlu memikir sngt. semoga CT bertuah selalu. klu xdpt bln ni jgn gv up. cuba lg dan lg. wan dlu pn makan bulan juga barulah lekat hadiah. newbie katakan... mmg xde sapa sudi guide cara nk join contest ni hhahaa

Bionic women said...

baca entry wan ni rasa membuak nak join kontest, tapinya..huhuhu...

hari2 entry wan menang hadiah kan??? bestnya kalau eily rajin macam wan...

Cute MuM said...

tahniah..
uyun baru cuba kat intrend jer..
magz lain belum lagi..
kalo ada rezeki mesti dapatkan..
:)

AyuArjuna BiGoshh said...

ai like :)