Nuffnang

Friday, April 20, 2012

Layout blog ke laut!

Aik? apa dah jadi dengan layout menulis blog ni? Rasanya baru pagi tadi belek nak menulis entry baru, pastu delete entry balik. Tapi takpelah, janji layout ni masih munasabah nak follow lagi. Jangan dia minimize kan segala icon sampai jadi pening nak berblog! 

Malas. Yelah... malas pula nak menulis sekarang ni. Kepala rasa sarat je. Macam ada asap berkepul-kepul atas kepala. Belakang dan dalam telinga. Mungkin sebab hari-hari tidur lambat. Tak cukup rehat.

Esok nak kena pergi event kat PJ. Waktu pagi jugak. Baru je sabtu lepas berjalan awal pagi. Pukul 10 pagi itu consider awal ya. Biasanya jam 3 petang baru terhegeh-hegeh jalan keluar hari sabtu. Lewat malam baru balik haha... Alhamdulillah... ada rezeki dengan contest. Esoklah kita cerita. Kalaupun tak sempat berblog. Mungkin update dalam facebook.

Waktu ni kepala rasa semacam je. Banyak benda nak buat. Sampai tak terbuat. Nak cari idea dulu. fikir fikir... na na na na na... 

Owh, serasa jengkel je nak mencari kedudukan icon ni semua haha...

2 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

nape tak ubah je kepada yang asal..?
boleh kan kt setting tu..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nie dah ok nie wan