Nuffnang

Saturday, January 26, 2013

3rd PRIZE WINNER The mon shu girl drawing contest!

Ingat tak Wan pernah cakap menang tempat ke-3 The mon shu girl drawing contest! Yep, dah lama pengumuman. Email pun dah lama penganjur kirimkan. Tapi tah kenapa tak masuk pula dalam inbox. Nasip baiklah penganjur Shu Uemura masih simpan hadiah Wan. Kalau lewat sikit maklumkan melalui facebook, kira forfeit dah hadiah tu. Syukur alhamdulillah... masih jadi rezeki Wan. Hadiah ini selamat diterima. 

Berikut pengumuman yang dibuat oleh penganjur peraduan Shu Uemura Malaysia dalam laman facebook rasmi mereka:

"Congratulations to all 3 winners of the mon shu drawing contest!! The drawings have been carefully selected by our judges based on the creativity relating back to shu uemura’s art of beauty philosophy!

We’re also very pleased with how each drawing shows the portrayal of the joyous holiday spirit based on the legendary collaboration between Karl Lagerfield and shu uemura. Thank you for all your submissions. Well done!!!

1st Prize Winner
Hor Li Lian (left side)
1 x shu uemura makeup box (worth RM2000) & mon shu doll

2nd Prize Winner
Lee Bin See (top rght)
1 x karl for shu smokey velvet palette, 1x rouge unlimited luxe burgundy premium A/0 Advance formula (worth RM703) & mon shu doll

3rd Prize Winner
Wan Hairulshifah Wan Zahari (bottom right)
1 x karl for shu prestigious bordeaux palette, 1 x rouge unlimited mon shu red (worth RM278) & mon shu doll

Winners will be contacted shortly by a shu uemura representative."
 


Terima kasih pada penganjur contest yang besh ni. Shu Uemura Malaysia. Dan terima kasih tidak terhingga pada semua kenalan blog, facebook yang sudi luangkan masa penuhi hasrat Wan tolong vote my entry. Yep sememangnya Wan akui letih giler nak gather vote. Tapi... Wan ni jenis serik, tapi nak buat lagi. Nak-nak bila peraduan tu menarik. Sebenarnya kalah menang belakang kira. Target nak cabar diri lukis yang terbaik, itu yang diutamakan. Tapi bohonglah kalau Wan kata, Wan tak ralat kalau pemenangnya dipilih atas faktor voting semata-mata. Sedangkan value of art 'nyer yang dipamerkan.... sila buat muka troll*

Belum apa-apa doll Mon Shu Girl dah jadi hak milik Damia sepenuhnya. Besh tengok doll Mon Shu ni. Muka takde perasaan je tapi cute giler hahha.... 

Sekali lagi, terima kasih banyak pada SEMUA VOTERSSSS!!!!
Hanya Tuhan yang dapat membalas budi baik kalian :)

5 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan!!

Ganesher Pillai s/o Manivel said...

congratz!!!

CaDLyNN said...

bestnye dapat hadiah...congrats wan

Nafisa81 said...

iye ke? tumpang gembira sebab ade undi koi d situ..hahaha....mengungkit plak yer..

rozi said...

Tahniah Wan..seronok baca tentang kemenangan Wan. Wan pun menang Senang Menang Pos Malaysia http://www.pos.com.my/pos_bm/about_us/update/SenangMenang2013.aspx

Apa rahsia Wan? Saya hantar 2 penyertaan setiap minggu,tapi takat ni belum menang pun..salah jawab silang kata ke? atau slogan kurang best...huhuhu.