Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, October 30, 2013

ThePopLook Big FAN!

Kakak aku kata, tiap kali dia tengok gambar manipulasi yang aku design kat wall aku ni, mesti buat dia tergelak sakan. Sebenarnya inilah realitinya. Memang bila dah jadi TOP FAN TPL tak boleh nak elak hadapi situasi macam ni. Benda online. Hot item pulak. Apa lagi? Sakanlah orang berebut. Nak-nak siap bagi timing lak waktu membeli. Sampai hang website ko!

So sapa-sapa yang selamat merembat hot item kira perwira yang gagahlah di medan perang. Gila ko nak berlawan dengan penggila-penggila seantero Malaya. Lagi haru bila ada lak buyer yang jenis amik kesempatan. Dah tau benda alah ni hot item, dia kaut banyak-banyak sorang dia je. Pastu gigih g jual balik dalam group. Siap mark up harga gila-gila. Ai.... memang tahan je mulut nak bagi ceramah kat puak-puak macam ni. Betul-betul amik kesempatanlah. Orang lain nak rembat selai untuk diri sendiri pun seksa. Dia lepas kaut berhelai-helai dengan niat nak niaga semula. Apa kessss la....

Untuk kes aku? Berjaya rembat 5 haley. Malangnya hanya 2 yang menepati saiz. 2 terlebih besar (dalam usaha nak swap saiz ke M). 1 lagi saiz M tapi sama kaler. Kes terklik 2 kali masa select item tu. Gelojoh punya pasal. Mana tak gelojohnya, menggegel kejar masa ko. Macam main game luxor je aku rasa hahhaha...

Bagi yang blur-blur apa tu TPL, ringkasan kepada website shopping baju online ThePopLook. Dan HALEY adalah sejenis TOP blouse seperti dalam pop up ballon idaman kucing di atas. Warna hitam tak sempat nak grab waaaaa....

2 comments:

Aishah Megahasz said...

Siries..... masa nak beli baju yang hot item dekat TPL memang macam nak pergi berperang :D

Wansteddy Tales said...

Realiti yang dihadapi hehehe