Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, September 12, 2014

Daniel Wellington for ladies~!

Aku memang dah lama tak pakai jam tangan. Last pakai sejak jam guess aku hilang kat Disneyland Hong Kong tahun lepas. Sayang gila kot kat jam tu. Takde rezeki, kot sapalah yang sapu. Okey, tu cerita bulan 11, tahun lepas. So sekarang ni tiba-tiba rasa macam nak pakai jam tangan semula. Walaupun habit tengok jam pada henset tu (tiru peel suami) masih ada. Rasanya jam tangan ni memang masih praktikal digayakan. Apatah lagi buat orang yang ada masalah asik lupa macam aku. Tercicir henset atas meja kerja. So, bila nak tengok masa, terkial-kial tanya member yang sama-sama jugak jenis tak pakai jam haha…


Pernah pakai produk Daniel Wellington? Aku tahu pasal brand ni dalam website Zalora, masa tercari-cari design jam yang sesuai untuk aku. Kepingin nak try jam yang nampak ranggi dan smart dalam masa yang sama. Demi terpandangkan jam ni, terus jatuh chenta okeh~ Cun! 

Jam ni memang produk antarabangsa yang dah famous. Bagi pencinta fesyen dan aksesori, jam tangan ni memang antara jenama yang digilai ramai. Daniel Wellinton ni  terkenal sebab  dorang buat  koleksi jam tangan sendiri. Design jam ni memang cun, simple tapi tampak smart, sebab tu ramai orang suka. So bagi ladies yang lasak, memang ngam la gayakan brand ni.

Daniel Wellington lebih dikenali sebagai jenis jam tangan berkulit untuk lelaki, TAPI   jam tangan women’s Daniel Wellington ni turut terkenal dikalangan fashionista yang suka menyimpan koleksi jam tangan. Daniel Wellington watches boleh digabungkan bersama pelbagai jenis aksesori lain untuk penampilan yang lebih bergaya dan fashionable! Best giler kan. Cer tengok contoh model kat bawah. Macam-macam style ada.

Koleksi women’s Daniel Wellington watches mempunyai rekaan yang lebih feminin supaya kaum wanita kelihatan lebih ayu dan sophisticated bersama jam pilihan masing-masing. Design  yang moden serta mempunyai unsur yang fashionable’nya memang menjadi kegilaan ramai. Kalau korang berminat, tidak payah keluar untuk survey dan beli jauh-jauh, lama-lama kat mall. Sebaliknya korang boleh jengah je website ZALORA. Senang kan, kat hujung jari pun boleh shopping. 

Jom layari ZALORA Malaysia sekarang dan dapatkan info terkini koleksi jam tangan mereka sekarang!

No comments: