Nuffnang

Monday, January 26, 2015

Won GP VitaHealth Design & win Contest

Syukur alhamdulillah... terpilih sebagai pemenang grand prize untuk peraduan Design & Win VitaHealth.  Lukisan ni hakak buat sangatlah last minit. Hakak plan nak hantar by pos. Gigihlah deco segala kan. Pastu rasa nak hantar 2 penyertaan. Tapi disebabkan banyak contest-contest lain yang tarikh tutup dekat-dekat sama. Dan di pejabat pula kerja kian bertambun. Memang tak dapat nak fokus 2,3 tugasan serentak. Sudahnya skip 1 entry, skip hantar by pos. Scan dengan mesin fotostat kat pejabat dan hantar by email, dan tawakal. Tak sangka entry yang hakak rasa sangat simple ni menang hadiah utama, syukran...

Pakaging bertemakan warna logo Vitahealth. Ada 3 pemenang hadiah utama, 2 chinese, 1 melayu. Alhamdulillah... penyertaan hakak yang sangkut kalangan GP winner.

Hakak minta suami yang tolong wakilkan ambil hadiah. Hakak tak dapat pergi ambil sendiri. Kalau tak, tentu muka masuk FB Vitahealth (gila koser) haha... Bila suami maklumkan, person incharge contest ni sangat friendly, rasa terharu juga. Terima kasih miss yang sangat polite dan mesra tu. Semoga ada rezeki join dan menang contest anjuran Vitahealth lagi! Amin...


2 comments: