Nuffnang

Tuesday, January 27, 2015

Won 2x Circulon Set Barilla Contest


Syukur alhamdulillah... selamat terima dua hadiah sempena peraduan Barilla Lucky Draw. Hakak hantar 4 penyertaan, tapi yang sangkut 2, sangat berbaloi pada value sebab setiap satu kotak bernilai RM539.00! Sejak hakak minat memasak untuk bekalkan anak ke sekolah, nampaknya setiap hadiah periuk belanga sangat penting untuk kegunaan dapur. Jadi keinginan nak menjual tu, mungkin salah 1 kotak saja akan dilepaskan. 1 lagi untuk kegunaan sendiri.

Inilah peraduannya. Cuma beli produk Barilla bernilai RM15 ke atas dan jawab soalan mudah. Hakak bab lucky draw ni memang silang jari je. Tak mengharap tinggi sangat, tak menolak rendah sangat. Kadang ada rezeki, kadang gigit jari. Apa pun rezeki datangnya dari Allah... Kita berusaha, doa dan tawakal, berserah padaNYA nak memberikan hak kita atau lepaskan pada orang lain. Wallahualam....

2 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniah menang kuali.

Wansteddy Tales said...

terima kasih :D