Nuffnang

Tuesday, August 18, 2015

Won Energizer Power Up and Win Contest!

Dah lama tak update menang apa-apa. Jarang menang pun. Jarang join contest. Join pun bila tak sibuk. Bila kat rumah. Masalahnya, bila dah balik rumah terus zzZZZzzz... letih. Jadi peluang nak join contest sangat sengit. Bila sesekali menang haruslah berjogetkan. 

Yang sadis, tak join contest pun, kena tuduh join contest. Whatever~! Malas nak layan. Tipikal mentally dah set cenggitukan. So pasrah je. Dari sisi baik, mungkin dorang mendoakan aku menang contest banyak, besar dan berganda-ganda. Bersangka baik je walaupun TAHU selalu jadi bahan gosip keh3... 

Dapat hadiah tempat kedua dan ketiga, syukur alhamdulillah... semoga bertambah rezeki dalam tahun ni. Rindu nak menang hadiah grand-grand prize. Rindu nak pandu (duduk depan seat je sebenarnya) kereta kemenangan sendiri LAGI. Mudah-mudahan Allah berkati usaha daku, mudah-mudahan berkat doa harian, berbaliklah rezeki buat keluargaku, amin...

Keputusan penuh disini:

5 comments:

liyatie said...

Assalam blog owner, saya suka menjengah blog akak ni. saya adore akak menang banyak sangat contest. Alhamdulillah murah rezeki akak and family.
Penulisan tentang kemenangan akak tu bg saya semangat untuk join contest. Tapi masih belum pernah menang. hihihi.
Kak, nak tipsss. Selain dari deco borang peraduan.. Thanks kak :)
.

Wansteddy Tales said...

Waalaikumsalam, tq liyatie, malu hakak... da lama xmerasa menang yg grand2 prize. Apa yang ado je. Tips contest akak sngt general. Mcm join bnyk2. n sbb kn akk mmg jenis kedekut POP (proof of purchase) maka pop akk mmg sentiasa ngam2 ikut tnc. kalau mahal pn dlm 3/4 lebih sbb biasa brg cnts masa promosi dorg rendahkan sikit. kne rajin baca tnc. part ni akk pn malas. kalau cnts jenis lucky draw try perbanyakkan proxies (penama dlm borang). akk pilih adik beradik ipar duai je sebab senang nk deal. kalau org luar ni bnyk terjadi kes mkn luar. ie: dorg amik hadiah kita atau ssh nk angkat call. bergantung pd situasi. apa pn good luck ye liyatie, usaha, doa, tawakal kunci segala rezki. insya'allah coming soon giliran liyatie lak menang grand prize! wohhoooo~~!

yantz-yeem said...

dah lama nya aku x join contest...ni smue gara GST hahahaha GST lak disalahkan...dah tua kot tu yg xde semangat nak join huhuhuh....apa pun tahniah....

Wansteddy Tales said...

kat sini org2 dia lain sket. myb sbb ramai xjoin cnts. so bila sekali sekala update winning dlm blog tgk la esok lusa, confirm meletop2 gosip keh2.... myb sbb dlm fb dorg xdpt skodeng sngt aktiviti aku tu yang malas beno nk citer psl winning entry dlm blog.

liyatie said...

thanks a lot utk tips tu! baca blog akak ni buat saya kagum dengan rezeki Allah bagi untuk akak. Semoga akak berjaya dunia akhirat.
Jangan lupa tulis lagi tips and hadiah tebaru yang akak dah menang dlm blog ye kak :)
Saya pembaca setia blog akak .. In shaa Allah ;)