Nuffnang

Friday, February 18, 2011

Interframe dalam Pa&Ma Mac 2011!

Semalam aku terima kiriman pos majalah Pa&Ma bulan Mac 2011. Tapi aku lupa nak bawa ke pejabat hari ni. Kalau tidak bolehlah scan artikel yang sangat menyentuh perasaanku itu, hahaha... Memang sejak keluaran Januari dan Februari aku dah telek-telek semua kandungan majalah ni. Nak cari tentang aktiviti Kenangan Terindah Bersama Mamypoko dan Pa&Ma. 

Artikel berkenaan keluar dalam bulan Mac 2011. Cubalah selak penghujung mukasurat. Ada dua muka penuh kisah dan gambar kami bercanda di Bukit Merah Lake Town Resort. Memang besh....!

Berkenaan gambar aku? uhuhu... aku rasa macam nak taruk blank hitam tang mata tu. Nak cover muka sendiri! Malu... malu...! hahhaa... Malam tadi Damia siap jerit-jerit happy tunjuk kat aku gambar kitorang. Dia pun teruja. Biasa tu tengok gambar baby lain je kat dalam majalah Pa&Ma. Banyak juga gambar pemenang lain. Ada yang bernasip baik keluar dua, tiga gambar keluarga dorang. Dan kenalan comper aku, k.Ayu dan Yus pun ada interframe... hahaha... Tahniah untuk kita-kita... akhirnya muka masuk majalah famous ni! hohoho... Terkecuali k.Ayu sebab dah masuk awal bulan Januari lalu. hehe... 

Kalau nak tahu, kat perjumpaan dalam majlis ni la yang merapatkan kami. Walaupun tak sempat nak beramah mesra berlama-lamaan dengan k.Ayu dan Yus. Tapi masih boleh berhubung melalui facebook dan phone juga. Harap-harap dapat jumpa lagi kawan-kawan di dunia nyata. Nak-nak dalam perjumpaan dan majlis besar macam ni.

Kesimpulannya... majlis ni memang besh! Sebab disertakan sekali bilik penginapan yang besh dan tiket masuk percuma dalam taman tema Bukit Merah! Trimas Pa&Ma dan Mamypoko kerana realisasikan impian aku nak ke Bukit Merah selama ni. Bonusnya, ia ditaja sepenuhnya! Memang beshhh...!

21 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ramai erk yang masuk majalah mac tu..eliss beli jugak tp tak perasan pulak muka wan :)

BIONIC WOMEN said...

Wan....kita nak sangat jadi comper ni, tapi kita ni jenis lampi skit..hahaha..selalu terkandas jer setiap niat tuh, kekadang idea xder..wan, jadilah kita ni sebagai rakan comper jugak.inform ler kat kita contest best2 ek..

CaDLyNN said...

wah..bestnye dapat interframe dalam magazine :)

EiJa ZaQuaN said...

ala..x sempat lagi beli majalah PA&MA bulan mac ni..

wah srnoknya perbelanjaan sume ditaja..tahniah..

ibu_Arifa said...

bestnyer..glemor lah kak wan... harus buat frame lah majalah tu nnt.. hihihi

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ hohohooo xpayah carilah elis. rs nk nangis segan ni huhu

Wansteddy Tales said...

BIONIC WOMEN ~ owh eily, wan alu2kn. insya'allah ada kelapangan wan kirim mesej sehala info contest yg wan tahu yeh ;) welcome to the club Eily. Wan pn sama. nk2 kalau bz sngt mmg xsmpt nk join 1 cntest pn sehari. join je eily, ada rezeki insya'allah kan smpi giliran eily menang. yg pntg usaha, doa & tawakal :)

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN ~ Lyn, kalau mukaku senonoh agak xkisah la tp... huhukk... malas nk jelaskan hahahah gmbr tu wan tgh posing utk funny pose gitulah lbh kurang, so piccanya... fhm2lah huhuu

iManAzRaf said...

wah.. masuk contest ke pe? hehe... kurang paham. maap...

pe pun, tahniah... hehe.. best2..

cikceriacorner said...

tahniah wan..bestnye..hehhe

Wansteddy Tales said...

EiJa ZaQuaN ~ baru saja keluar dlm rabu lepas rasanya Eija, Wan xbeli, tunggu kiriman pos dr karangkraf saja. join cnts ni dpt percuma langganan selama 3 bln. next month pn masih free. pastu mcm biasa, kena guna cash sndiri balik hehe

Wansteddy Tales said...

ibu_Arifa ~ compare gmbr saya dgn comper lain, 1 gmbr tu je ada Min. tp nk ngaku muka sndiri pn segan! hahahha

CatlinaFly said...

wah..menang contest bile tu?wan pernah ckp jarang menang contest kan..(sy ikut cerita wan)..sekali sekala menang, hadiah meletops!berbaloi tunggu nih! :)

Wansteddy Tales said...

iManAzRaf ~ contest ni anjuran bersama mamypoko & pa&ma, dah lama sekitar bln 12 lepas :) trimas bnyk ;)

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ k.teq. gmbr ciput je saja melebih buat entry pulak hehe

Wansteddy Tales said...

CatlinaFly ~ contest lama dah ni cat. yg mamypoko+pa&ma dulu. bln 12 lepas punya aktiviti ;) aduhai... saya ni jarang menang. boleh kira dgn jari je berapa kali menang. tp syukurlah kalau sebulan sekali dpt. sbb kdg tu klu xde pape langsung tu yg buat 2x ganda frust nonggeng tu hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

wan- yana duk komplen asal muka mummy semuanya cameraman amik dari side sisi..hahahah....apapun comey jer gambar keluarga wan ..candid gitew :)

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ aahhaha... tu la, pasan gak picca k.ayu semuanya side sisi, kata je k.yana. itu sisi paling anggun dr mummy yg photographer suka hohoho...

Mama Yusra said...

ha,ha..abis suma mmber yus suh beli! blik trus tayang kt family mertua. syok la sbb pic anak2 pn ada sama! tp mmng best bila ingat, dr sini la start kenal wan & k.ayu..nk cite psl contest, pe2 pn leh..sharing is caring kn?? :)

Mama Zharfan said...

congrats yer :)

Intan said...

Wee weet!

Glam-glam lah dia dan damia :) Tahniah ye...happy kan bila tgk gambar sendiri dlm mag :D