Nuffnang

Tuesday, June 21, 2011

Won MAMYPOKO 50th Anniversary Grand Giveaway

Selamat terima hadiah sempena menyertai MAMYPOKO 50th Anniversary Grand Giveaway. Terpilih sebagai pemenang saguhati saja. Namun syukur alhamdulillah... masuk rezeki bernilai RM500. Terima kasih pada penganjur yang sangat mesra dan baik hati.

Damia memang tak tahan kulit dengan jenama lain, walaupun berjenama dan mahal. Tetap tak sesuai dengan kulit Damia. Hanya produk Mamypoko yang beri keselesaan penuh buat Damia. Walaupun harganya boleh tahan tinggi. Namun kualiti produk yang diperakui selamat ni yang  aku utamakan. Yang penting, Damia selesa memakainya. Sebab tu bila aku menang melalui contest Mamypoko, rasa berbaloi  sangat setia dengan jenama Mamypoko sejak Damia lahir hingga kini :)

Inilah cek yang diterima dari pihak penganjur. Ini adalah kemenangan ketiga sepanjang aku sertai contest anjuran Mamypoko. Kemenangan pertama aku tak buat entry. Kemenangan kedua ada aku kisahkan dalam beberapa entry bersiri seperti berikut:


Alhamdulillah... Terima kasih Mamypoko dan UniCharm!


28 comments:

Nigina said...

bertuah betul wan nie... asyik menang jer.. wan ambil contest kat majalah ke

eima said...

tahniah ..asek menang yg behs2 je kan.. janji usaha ngan rajin...hehhe 1 lg kreatif

Soo Bakery said...

Wan..congrats! beshh la selalu menang contest..share2 la tip sket :)
Sue ada teringin nk join contest tp bila contestsuh isi slogan mulalah hilang semangat..bab2 slogan ni ada slow sikit ..

Wansteddy Tales said...

Nigina ~ Trimas Nigina, alhamdulillah... rezeki anak. Ada banyak kategori contest Nigina. Yg ini isi form Mamypoko dan hantar pada penganjur :)

Wansteddy Tales said...

Eima ~ Trimas Eima. wan join contest ikut musim. Dtg musim gile2 contest memang rancak je join. Dtg musim sibuk xde mood. 1 contest pn xsentuh haha

Wansteddy Tales said...

Soo Bakery ~ Wan ni masih baru lagi Su. Rasa segan nak berkongsi sedangkan ilmu pn xbnyk. Cumanya wan berpegang pada prinsip. Join je mana yg kita suka dan mampu. Insya'allah' kalau dah rezeki kita, hantar 1 form pn mengena! Cam contest ni, ada sorang peserta hantar 1 form je dpt hadiah saguhati. Ada yg merungut hantar lebih 40 borang. Tak dapat apa2 pun. Semuanya base luck dan rezeki juga rasanya. Yg pasti kena usaha doa tawakal. Itu saja major tips yang wan rasa sesuai nak share. Lebih dr tu. Wan pn xreti nak share camne haha... wan isi form, hantar. yg penting syarat contest kena baca betul2. Dulu wan join cntest xpenah baca syarat. hantar je... sebab tu xpenah lekat sbb xcukup syarat. Sekarang dah dapat form contest. Mesti wan baca dulu, kaji dulu, barulah pikir nak join atau tak contest tu. Nak2 jenis nak kena laburkan duit. Kadang tu xberbaloi join cntest pelaburan duit ni, sebab kalay kalah kita yg rugi. lagi satu rasa cam berjudi pula. yg pntg enjoy je Su, menang kalah hadiah besar kecik tolak tepi. Selamat berjaya ya :D

aLeen aVriL said...

gigih nya akak masok kontes...seme nye menang pulak tuh....


sy pon lps nih nk try masok seme kontes jugak laa....
huhuhuuu

Wansteddy Tales said...

aLeen aVriL ~ ikut mood juga dik. Kadang2 bila bz n xde mood mmg xsentuh pn contest2 ni. Jom join Leen, banyak contest kat Malaysia skrg. Boleh pilih mana2 yg kita suka dan selesa nak join. caiyo2 :D

Soo Bakery said...

Thanks a lots Wan for ur useful tips n info..Betul kata Wan tu doa dan tawakal itu yg penting..before ni Sue penah jugak join contest tp satu pun x mengena..yelah syarat tak penah nak nk baca & amik tau..sbb itulah kebykkannya reject,tak menepati contest.. Lepas ni kene baca syarat dulu ^___^

Wansteddy Tales said...

Sama2 Su :D

Mama Zharfan said...

congrats wan! beshnya dpt cash :)

rusna wana said...

yg penting kita enjoy..hehee..congrate wan..

Adyshariz said...

tahniah wan, mmg sronok kalau join contest pastu menang..pasni nk try bergiat contest dlm mag la pulak..hehe

FaizzalShop said...

Tahniah Wan! me mmg ralat tak dapat join contest ni sbb P.O.P dah ada tapi cari borang kat kedai&supermarket tak der la pulak.... :(

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..congratz :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah wan.. ila ne jenguk tengah2 hari nak tanya pasal keja.. wan boleh tolong tak?? wan sellau lukis cartoon mesti ada join PEKOMIK kan?? Kenapa kat website diaorg takde alamat utk dihubungi? mesti melalui emel je ke?? kalau ada coment kat blog ila boleh tak? sbb ila nak jemput pekomik ne datang seminar kat opis ila ne... thanks in advance

Ibu Emir said...

tahniah wan.. mira suke kalau dapat tengok entry wan yang menang2 contest ni hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan.. thanks sbb jawab msg ila.. hehe..best kan..pasal keja pun boleh mintak tolong kawan blog..adus bestnye berblog hehe
ila dah emel diorang tapi lum reply...

Suzie said...

wahhh tahniah2 rezeki ni :)
saguhati pun lumayan
my baby pun pakai mamypoko n kdg2 beli petpet juga

Wansteddy Tales said...

trimas k.suziey :D

Wansteddy Tales said...

rusna wana ~ ya betulll :D TQ kak rusna :D

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ Trimas Aida. Jom join, Insya'allah rezeki cerah buat Aida juga, amin... :)

Wansteddy Tales said...

FaizzalShop ~ ic... wan cuba buat entry pasal contest ni. Tapi dlam internet takde pula file pdf form macam selalu. Insya'allah next contest kalau xde pdf file, wan cuba scan n share dlm blog pula ya :)

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ Trimas eliss :D

Wansteddy Tales said...

Ibu Emir ~ trimas Mira. wan kdg tu rasa segan nak tulis, tp sbb benda ni kenangan. sayang pula kalau tak menulis ^^

Wansteddy Tales said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) ~ Ila bagi masa kat wan ya. Kawan wan myb ada keje luar. Tadi wan cari dia xjumpa pula. Insya'allah wan dpt je info, segera wan maklumkan kat Ila :D

Wansteddy Tales said...

Suzie ~ trimas Suzie :) simpanlah barkod dan resit mamypoko belian tu. manatau akan datang mamypoko anjurkan contest lagi. bolehlah join :D biasanya tahun2 mamypoko anjurkan contest. Tapi kena baca syarat juga. sesetengah contest nak resit belian dlm tempoh tertentu. ada yg xkisah tarikh bila2 pun :)

bettermoms said...

Jom try bamboo cloth diapers. Mmg sgt selesa.