Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, September 11, 2013

TERBELI The Pop Look Azelia Poppy


Semalam TERbeli Azelia Navy Poppy. Ops! I did it again...! Dalam akaun yang hanya tinggal serdak-serdak cash tu..... berani lagi membeli yang ini. Tapi betui la kata orang (termasuk aku pun kata gitu). The Pop Look aka TPL ni memang berhantu!

Walaupun ada kenangan pahit sendu sikit masa join contest anjuran FB fan TPL dulu, still, aku masih join dan terbuka hati nak membeli kat TPL. Kes terpengaruh punya pasal. Aku ada tulis pasal TPL sebelum ni dalam entry bertajuk: THEPOPLOOK Car Sticker Contest.

Kesan dari pemanasan jualan. 
Baki bank anda hanya tinggal Tut tut tuuuttttttttttt....

Sekian.

12 comments:

mama leen said...

yang ni memang cantik.. tapi warna biru dh sold out.. huhu

Wansteddy Tales said...

1st tgk terus jatuh chenta :D kena beli cepat kot x hbs terus. pastu smlm server TPL agak bermasalah. nasip baik sempat juga rembat penny ni :D

Nafisa81 said...

beli takpe..janji pakai...jgn terperuk dalam almari dahla

Aishah Megahasz said...

Tengah puasa TPL. Asyik beli saja. Tiap minggu ada saja yang meruntun kalbu....bahaya untuk kewangan negara...hehehehehe

Merlyn Hasshim said...

hot stuff. dah sold out kan? nivenia ada kaler pink jer, tapi larik budget

Salma Tayo said...

semalam nak beli xsempat.huhu.nak yang black.

CaDLyNN said...

cantikla wan!

Wansteddy Tales said...

kak nafisa, TPL ni biasanya pakai time kerja hehe

Wansteddy Tales said...

Kak Aishah, tak beli takut org rembat dulu, bila dah beli nyesal sbb rasa terbazir haha

Wansteddy Tales said...

Merlyn, wan kira ternasip baik sempat beli on time. kebetulan je wan terklik link TPL xfikir pn ada new item sbnrnya huhu sekali tgk ada dress yg cun beli terusss

Wansteddy Tales said...

Salma, smlm server mmg prob sngt kan kan geram je. lmbt nk buat payment tu :(

Wansteddy Tales said...

Tq Cadlyn, jom berTPL lin, kalau lin pakai sure cute2 je ;)